22 Σεπ 2011

Στήριξη από Σάμιο σε Χαραλαμπίδη-Φιλική νίκη της Δόξας


Πριν από μερικές εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει το όνομα του Γιώργου Παράσχου, ενώ τις τελευταίες μέρες "παίζει" έντονα το σενάριο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Δόξας από τον Γιαννη Παπακώστα, σε περίπτωση που η ομάδα εξασφαλίσει τελικά τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λίγκα. 
Κι όλα αυτά, τη στιγμή που η ομάδα έχει ήδη προπονητή, τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τα μέσα Αυγούστου την προετοιμασία, έχει πραγματοποιήσει τον σχεδιασμό (σε συνεργασία με τους διοικούντες) και τώρα, έχει μπει πλέον στο στάδιο του μονταρίσματος. (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)

Όπως είναι φυσικό, όλες αυτές οι φήμες και τα σενάρια, έχουν θορυβήσει τον Μακεδόνα τεχνικό, ωστόσο μέχρι στιγμής ο Θανάσης Σάμιος του παρέχει την πλήρη στήριξή του. Πριν μερικές μέρες, ο μεγαλομέτοχος προετοίμασε τον Χαραλαμπίδη για τις υπογραφές των συμβολαίων μεταξύ των δυο πλευρών, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως σε νέα συνομιλία που είχαν οι δυο τους τις τελευταίες ώρες, ο εφοπλιστής του ξεκαθάρισε: ότι προχωράνε μαζί.

Φιλική νίκη κόντρα σε Αμπελόκηπους

Στο μεταξύ, σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο των Κουδουνιών, η Δόξα Δράμας επικράτησε με 2-0 τον Αμπελοκήπων. Τα τέρματα των "μαυραετών" σημείωσαν οι Έρος Γκάμπορ και Τοπούζης. Σημειώνεται πως η αναμέτρηση επρόκειτο αρχικά να πραγματοποιηθεί στους Αμπελόκηπους, αλλά άλλαξε έδρα λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε στην πρώτη του παρουσία με την ασπρόμαυρη φανέλα ο Σοϊλέδης, που όμως φάνηκε ότι θέλει κάποιο διάστημα μερικών εβδομάδων προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης. (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)

Διαιτήτευσε ο Πουλικίδης (Καλαϊτζίδης-Δελημπαϊδης).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Πετρίδης): Αθανασιάδης, Νόβες, Λαφαζανίδης, Λαζαρίδης, Αραμπατζής, Βασιλειάδης, Τσεκιτζίδης, Κατιανός, Χαραλαμπίδης, Βελετάνης, Καρατζίδης. Επίσης αγωνίστηκαν οι Τιγγερίδης, Κοσκερίδης, Ορφανίδης, Καζάκης, Ποτηρίδης, Καμπανάς, Τσιλικίδης.

ΔΟΞΑ (Χαραλαμπίδης): Δαύκος, Πιτσόκο, Σικαλιάς, Μπριλάκης, Βέρτζος, Λίμα, Λεάντρο, Γκαμπόρ, Νιάρος, Κάπελ, Αραβίδης, ενώ σαν αλλαγές αγωνίστηκαν και οι Θεοδωρόπουλος, Ρούτσης, Σοϊλέδης, Τοπούζης, Κούμμπρογλου, Στεργιανός, Μάρκοβιτς, Αμανατίδης, Μαρκόπουλος και Ράδος.

Τέλος, υπό σιωπηρή τιμωρία τελεί ο Βάντερσον, για το παράπτωμά του στην προπόνηση της Τρίτης.

Πηγή: onsports.gr