18 Απρ 2016

Σύλλογος θετικών επιστημόνων Δράμας: Ευχαριστήριο για την εκδήλωση απονομής των βραβείων 'Β.Ξανθόπουλος'

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Θετικών Επιστημόνων Δράμας, μετά την εκδήλωση-βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στον 250 γραπτό διαγωνισμό  ‘Β. Ξανθόπουλος,’ σε συνεργασία με το Δήμο Δράμας, την Αντιπεριφέρεια Δράμας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δράμας και


 την ΕΛΜΕ Δράμας   ευχαριστεί:

Το Δήμο Δράμας για την οικονομική στήριξη της διοργάνωσης και την απονομή χρηματικών βραβείων στους 3 πρώτους κάθε τάξης.

Την Αντιπεριφέρεια Δράμας για την απονομή  χρηματικών βραβείων στους 3 πρώτους  μαθητές της Γ/ Λυκείου.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Δράμας για το χρηματικό βραβείο  στους 3 πρώτους  μαθητές της Β/   λυκείου με σκοπό τη διοργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής.

Την εταιρεία Raycap για τη οικονομική ενίσχυση της εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών που διακρίθηκαν από τη Γ/ λυκείου  στο CERN της Ελβετίας.

Τις Πανεπιστημιακές εκδόσεις Κρήτης για τα βιβλία που μας παραχωρεί.

Τον κ. Δημοσθένη Τενεκετζή καθηγητή του Πανεπιστημίου του Michigan συμμαθητή και επιστήθιου φίλου του Β. Ξανθόπουλου που προσέφερε χρηματικό βραβείο , στον μαθητή που  συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία.

Την κ. Χολή-Παπαδοπούλου Θεοδώρα καθηγήτρια Βιοχημείας και πρόεδρος του τμήματος Χημείας του Α.Π.Θ. για την ομιλία της στην εκδήλωση απονομής.

Το Μουσικό σχολείο Δράμας που στήριξε την εκδήλωση με το μουσικό σύνολο της a cappella το φωνητικό σύνολο του Λυκείου – Covers.

Το σχολικό σύμβουλο των φυσικών κ. Δ. Μακράκη .

Το διευθυντή του 1ου Λυκείου Δράμας κ Αν.Τσιμπουκέλη αλλά και όλους τους συναδέλφους που βοήθησαν στη διεξαγωγή του διαγωνισμού και της εκδήλωσης.

Τα μέλη του Δ.Σ.

Δράμα 17 Απριλίου 2016