23 Δεκ 2015

Ονειρούπολη 2015-16: Δράσεις για Τετάρτη 23/12/2015

Δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και στην «Ονειρούπολη – Το χωριό του Αη Βασίλη» μικροί και μεγάλοι μπορούν να ζήσουν το δικό τους όνειρο. 
Σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:30 στην Κεντρική Σκηνή της «Ονειρούπολης» θα υποδεχθούμε ένα καλλιτέχνη που είναι αγαπητός όχι μόνο από τους μικρούς μας φίλους αλλά και από τους μεγάλους. Δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Σαμπάνη.


Ο καλλιτέχνης που συνθέτει μουσική για τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και έχοντας κατακτήσει τις μουσικές σκηνές, έρχεται στο Χωριό του Αη Βασίλη για να μας διασκεδάσει με τις επιτυχίες του, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να περάσουμε ένα ευχάριστο βράδυ Τετάρτης.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015
11:30 – 13:00 Κεντρική Σκηνή. Θεατρικό με την Νεράιδα των Χριστουγέννων Λίλα Παντελίδου. Μουσική, χορός, κέφι, χαμόγελο για όλα τα παιδιά αλλά και όσους αισθάνονται παιδιά!

13:30 – 14:30  Κεντρική Σκηνή. Οι Μουσικομικρούληδες ανεβαίνουν στη σκηνή της «Ονειρούπολης» και καλούν όλους τους μικρούς φίλους να παίξουν παρέα! Μουσικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια καθώς και δωράκια περιμένουν όλους!

18:00 Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Ο Αη Βασίλης θα παρακολουθήσει τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του τμήματος πιάνου της Γιάννας Τριποδιανάκη με παραδοσιακά κάλαντα και τη συμμετοχή μαθητών των τμημάτων της  Χ. Γκλαβοπούλου, Π. Λαμπριανίδη και Δ. Παυλίδου.  


19:30 Κεντρική Σκηνή. Τα λόγια είναι περιττά για τον Γιώργο Σαμπάνη! Ο πρωταθλητής στίβου και «πρωταθλητής» της μουσικής έρχεται για να μας ξεσηκώσει με τη φωνή και τις μελωδίες του. Συνθέτοντας μουσική για τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και έχοντας κατακτήσει τις μουσικές σκηνές έρχεται να κατακτήσει κι εμάς σε μία ανεπανάληπτη βραδιά!