21 Μαΐ 2014

Με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση απαντά ο Κυριάκος Γρηγορίου στις φήμες των τελευταίων ημερών

Συνέντευξη τύπου για τις φήμες των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομά του, έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο δημοτικός σύμβουλος Κυριάκος Γρηγορίου, ο οποίος ανέφερε:


«Το βράδυ της Κυριακής των εκλογών και τις επόμενες μέρες,  αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο του κ. Μαμσάκου και των συνεργατών του.

Προκειμένου να σωθούν από την πολιτική συντριβή, προσπάθησαν να στήσουν σκηνικό έντασης και με άλλες παρατάξεις στα εκλογικά τμήματα, προωθώντας την τακτική της συκοφαντίας, της λάσπης και της σπίλωσης των αντιπάλων. Φαίνεται ότι το πάθημα με την περίπτωση του Θεόδωρου Μπέσσα, δεν τους έγινε μάθημα. Προετοίμασαν και προώθησαν ένα κακόγουστο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, το οποίο δήθεν περιείχε συλλήψεις και αυτόφωρη διαδικασία, πράγματα βέβαια τα οποία, ουδέποτε συνέβησαν.

Όμως τα στημένα σκηνικά, οι μυθοπλασίες, οι συκοφαντίες και η λάσπη που αναπαράγεται σε ιστοχώρους και σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με δήθεν ντοκουμέντα που δανείστηκαν από διαφημίσεις στο διαδίκτυο, δε θα περάσουν.

Προσφεύγω στη δικαιοσύνη για να διαφυλάξω το κύρος, την αξιοπρέπεια και την τιμή της οικογένειάς μου, αλλά και τους εκατοντάδες δημότες που με στήριξαν με την ψήφο τους. Επίσης προσφεύγω και για να τιμωρηθούν όλοι όσοι συνέπραξαν στις αθλιότητες των προηγούμενων ημερών με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ο αυτοσκοπός του κ. Μαμσάκου να διοικήσει το δήμο Δράμας, δε θα πραγματοποιηθεί. Δε θα το επιτρέψει η Δραμινή κοινωνία με την ψήφο της την προσεχή Κυριακή».


Γραφείο Τύπου
Τηλ.  2521055887
Φαξ: 2521048188
e-mail: info@poli-zoi.gr
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.poli-zoi.gr

Διεύθυνση: Π. Κάβδα 4