3 Δεκ 2013

Ανώτατη τιμητική διάκριση για την Μικτή Χορωδία του Δήμου Δράμας από την Ένωση Χορωδιών Ελλάδος

Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και θαυμασμού για την Μικτή Χορωδία του Δήμου της Δράμας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013,  παρουσία δεκάδων συμπολιτών μας,  η εκδήλωση απονομής της ανώτατης τιμητικής διάκρισης  με το Βραβείο «Ανδρέας Παρίδης».


Την τιμητική διάκριση παρέδωσε  στον Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη ο πρόεδρος της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος κύριος Αντώνης Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στην πορεία της Μικτής Δημοτικής Χορωδίας μέχρι σήμερα και την προσπάθειά της  να φθάσει σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Επισημάνθηκε η στήριξη που έχει η Μικτή Χορωδία του Δήμου της Δράμας από τον Δήμο μας αλλά και το φιλόμουσο κοινό της πόλης που την ακολουθεί σε όλες τις εμφανίσεις της.

Παράλληλα  από τον πρόεδρο της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος κύριο Αντώνη  Οικονόμου έγινε αναφορά στην πορεία της Χορωδιακής μουσικής  και την σταδιακή αποδοχή της από το μουσικόφιλο κοινό στην πατρίδα μας.

Στην συνέχεια η Μικτή Χορωδία του Δήμου Δράμας απέδωσε εορταστικά τραγούδια  κάνοντας για ακόμη μία φορά τους φίλους της μουσικής  που βρέθηκαν στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας, να την χειροκροτήσουν θερμά.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ