29 Σεπ 2012

Η Χρυσή Αυγή μηνύει τον Δ.Κυριαζίδη και ζητά 300.000 ευρώ


Αγωγή κατά του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη, υπέβαλε η Χρυσή Αυγή, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμηση, με αφορμή δήλωσή του ότι το νεοναζιστικό κόμμα αποτελεί «εγκληματική σπείρα». Μάλιστα, η χρυσή Αυγή ζητά 300.000 από τον βουλευτή της ΝΔ και να προχωρήσει σε ανακοίνωση - ανασκευή των λεχθέντων του.

  
Επιπλέον, ζητά η ανακοίνωση - ανασκευή να μεταδοθεί ως πρώτη είδηση από τον ΒΗΜΑ 99,5 - όπου έγιναν οι δηλώσεις Κυριαζίδη - και επί 7ήμερο από την εκπομπή του σταθμού «Πρωινές Διαδρομές».

Η δήλωση του Δ.Κυριαζίδη στον ΒΗΜΑ 99,5 (21/9) έγινε μετά το έντονο φραστικό επεισόδιο που είχε σημειωθεί την προηγουμένη στη Βουλή μεταξύ του ίδιου και χρυσαυγιτών βουλευτών σχετικά με τη σημαία και τη χρήση της.

Όλοι καταγγέλλουμε τους κουκουλοφόρους, αλλά εδώ έχουμε μία διαφανή κουκούλα πιο επικίνδυνη που πρέπει να ξεσκεπάσουμε, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ. «Καταλαβαίνω την οργή που υπάρχει. Το πολιτικό σύστημα ανέθρεψε τέτοιες αντιλήψεις» είπε, τονίζοντας ότι αργά ή γρήγορα όλοι θα γευτούν το «χάλι» αυτών των ανθρώπων.

http://tvxs.gr