6 Ιουν 2012

1η Έκθεση και Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας Δράμα 2012

Σας  ενημερώνουμε ότι  τα  εγκαίνια  της  1ης Έκθεσης  και  Forum  Παραγωγής  και Εξοικονόμησης Ενέργειας Δράμα 2012   θα πραγματοποιηθούν την ...


...Πέμπτη 7-6-2012 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Κήπο Δράμας.

Η Έκθεση  τελεί υπό την Αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας και υποστηρικτές της  είναι:  η  Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Δήμος  Δράμας, το Επιμελητήριο Δράμας, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο – Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας, το Οικονομικό Επιμελητήριο – Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας και η Επιστημονική  Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών – Νομαρχιακό Τμήμα Δράμας. 

Στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας, σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ, η εκδήλωση απευθύνεται στο ευρύ κοινό της Δράμας και έχει ως θέμα: «Εξοικονόμηση Ενέργειας στα κτίρια, δυνατότητες - βιώσιμες λύσεις – εφαρμογές». Εισηγητής θα είναι ο κ. Μαρίνος Β. Γουναρίδης, Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc.    

Στην εισήγηση περιγράφεται η σπατάλη της ενέργειας που προκαλείται από το υφιστάμενο κτιριακό απόθεμα της χώρας μας, με κύρια αίτια  την ανεπάρκεια της θερμομόνωσης και της μη αποδοτικής από ενεργειακή άποψη λειτουργίας των  ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, εξετάζονται οι υπάρχουσες δυνατότητες βελτίωσης και προτείνονται οικονομικά βιώσιμες λύσεις για την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης στα κτίρια. 

Στον ίδιο χώρο θα προηγηθεί μπουφές με καφέ και αναψυκτικά προσφορά της Διοργανώτριας Εταιρίας «Δίκτυο Εμπορικών Εκθέσεων» .

Με εκτίμηση
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ