16 Μαΐ 2012

Π.Ο.ΑΣ.Υ. προς Κυριαζίδη : Καλές επιτυχίες στον καλό αγώνα που κάνουμε

Προς: Τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ Δημήτριο, Κύριε Βουλευτά, Επίτιμε Πρόεδρε της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Μετά την πρόσφατη ετυμηγορία του λαού της Δράμας να είστε ένας εκ των εκπροσώπων του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε ότι η εξέλιξη αυτή όχι απλώς μας χαροποίησε ιδιαίτερα, αλλά αποτέλεσε και 


αντικείμενο συζήτησης κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού και του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας, στο οποίο άλλωστε είχατε παραστεί και απευθύνατε σύντομο χαιρετισμό.

Η κατάκτηση του αξιώματος του εκπροσώπου του Λαού της Δράμας από σας, τον Επίτιμο Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας, αποτελεί αναμφισβήτητα νίκη και του συνδικαλιστικού μας κινήματος, το οποίο αισθάνεται δικαιωμένο για την μεγάλη απήχηση που συνάντησε η υποψηφιότητά σας από τους ίδιους τους συμπολίτες σας. Είναι η απτή αναγνώριση της προσφοράς σας στην τοπική κοινωνία της Δράμας, που τόσο πολύ δοκιμάζεται στις μέρες μας, είναι η συνδικαλιστική σας καταξίωση που τιμάται και αναγνωρίζεται σήμερα και από τη δραμινή κοινωνία.

Οι συμπολίτες αναγνώρισαν στο πρόσωπό σας τη μακρόχρονή σας συμβολή στο αγώνα των αστυνομικών για μια καλύτερη θέση στην ελληνική κοινωνία, προσβλέποντας ότι θα βρουν κι εκείνοι τον ακούραστο, καθημερινό συμπαραστάτη και αρωγό στον δικό τους καθημερινό αγώνα για την επιβίωση, όπου, ως γνωστόν, όποτε είχατε τη δυνατότητα, δίνατε το δικό σας «παρών», ως ενεργός πολίτης .

Είναι μεγάλη η προσδοκία που τρέφουν και τρέφουμε όλοι προς το πρόσωπό σας πλέον, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε.

Επιτρέψτε μας, λοιπόν, να σας συγχαρούμε για μια ακόμα φορά και να ευχηθούμε να συνεχίσετε τον ωραίο αγώνα από το μετερίζι της πολιτικής, διδάσκοντας πλέον και Πολιτική, που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας.

Με τη βεβαιότητα ότι δεν θα εκλάβετε ως κολακεία τον αγωνιστικό χαιρετισμό που σας απευθύνουμε, σας καλούμε εκτός από τα καθήκοντα που αναλαμβάνεται ως εκπρόσωπος του Λαού της Δράμας, να στηρίξετε και τον δικό μας αγώνα, τον αγώνα της Ομοσπονδίας που τόσο αγαπήσατε και με την οποία ταυτιστήκατε στη ζωή σας, εγγράφοντας νέες σελίδες στη λαμπρή ιστορία του συνδικαλιστικού μας κινήματος.

Καλές επιτυχίες στον καλό αγώνα που κάνουμε