11 Απρ 2012

Επίσκεψη εργασίας Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. στην Π.Ε. Δράμας

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Άρης Γιαννακίδης στη Δράμα, την Τετάρτη 11Απριλίου 2012.

Το πρωί στις 10:30 συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Ξανθόπουλο, τον Πρόεδρο του Π.Σ. κ. Κώστα Μιχαηλίδη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Γιώργο Ζιμπίδη, κ. Αντώνη Ματζιάρη, επισκέφτηκαν το γήπεδο της Δόξας Δράμας, όπου ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ της Ερασιτεχνικής τους ενημέρωσαν για την πορεία των εργασιών που γίνονται στο γήπεδο.


Ο Περιφερειάρχης βεβαίωσε τον Πρόεδρο κ.  Θεόδωρο Παπασταφίδα για την οικονομική στήριξη των εργασιών, όπως είχε υποσχεθεί στον τηλεμαραθώνιο.

Στις 11:00 έγινε συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη με τον Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΤΕΛ, όπου οριστικοποιήθηκε η λύση του προβλήματος αποπληρωμής της μεταφοράς των μαθητών για το έτος 2010-2011.

Στις 12:00 ο Περιφερειάρχης, ο Αντιπεριφερειάρχης και η Περιφερειακή Σύμβουλος, κ. Ανδρονίκη Κεφαλίδου επισκέφθηκαν την δομή εκπαίδευσης, κατάρτισης και φυσικής αποκατάστασης ΑΜΕΑ του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων, στις Εργατικές Κατοικίες Μαυροβάτου, όπου συζητήθηκαν με την διοικήτρια  κ. Σμαρώ Διαμαντή και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μιχάλη Μουσμουλίδη θέματα που αφορούν υποδομές και λειτουργικά προβλήματα. Με την ευκαιρία ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης αντάλλαξαν ευχές με τα παιδιά και τους εργαζομένους, λόγω των εορτών του Πάσχα.