25 Ιαν 2012

Preview: Δόξα Δρ.-Αστέρας Τρίπολης - Παρελθόν και επίσημα ο Κανακούδης

Χωρίς τους τιμωρημένους Σικαλιά, Τριποτσέρη, αλλά και τους τραυματίες Βάντερσον, Κάπελ θα υποδεχθεί την Τετάρτη (25/1) η Δόξα Δράμας τον Αστέρα Τρίπολης στο «Καυτανζόγλειο», για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής.

Ο Μάκης Κατσαβάκης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αφού τόσο οι τιμωρημένοι Σικαλιάς-Τριποτσέρης όσο και οι τραυματίες Βάντερσον-Καπέλ έμειναν εκτός αποστολής.

Αντίθετα, ο Λεωνίδας Κυβελίδης που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των "μαυραετών", ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Δόξας.

Οι «εκλεκτοί» της αποστολή είναι έτσι οι: Σέρεμετ, Ρόκα, Βέρτζος, Μπριλλάκης, Ψυχογιός, Στεργιανός, Ρούτσης, Λεάντρο, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Κατσικογιάννης, Παπαδόπουλος, Γελαδάρης, Σοϊλέδης, Αραβίδης, Κουμπρόγλου, Κυβελίδης kai Ουέλινγκτον.

Εξάλλου, παρελθόν από την ομάδα της Δράμας αποτελεί και επίσημα ο Πέτρος Κανακούδης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βέροια.

Αναλυτικά η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας:

«Παρελθόν αποτελεί και επίσημα για τη Δόξα Δράμας ο Πέτρος Κανακούδης. Η ΠΑΕ Γ.Σ. Δόξα Δράμας τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία».

Στα του Αστέρα Τρίπολης, συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν εκτός αποστολής ο τιμωρημένος (συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες) Λεωνίδας Αργυρόπουλος και οι Τάσος Μπακασέτας, Χούλι.

Στον αντίποδα επέστρεψαν στην αποστολή της ομάδας οι Σάββας Τσαμπούρης, Τσίμο Ναβάρο, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Εμμάνουελ Φρανκού.

Πηγή: contra.gr, onsports.gr