19 Ιουλ 2012

Παραδόθηκε το πρώτο από τα τρία γήπεδα beach volley


Με ικανοποίηση υποδέχθηκαν οι φίλοι του αθλητισμού το πρώτο γήπεδο beach volley που δημιουργήθηκε πίσω από το κλειστό γήπεδο Κραχτίδη και παραδόθηκε στους φίλους του αθλήματος  από τον Δήμο Δράμας. 


Το πρώτο από τα γήπεδα που σχεδιάζει να παραδώσει ο Δήμος Δράμας παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης 17 Ιουλίου από τον ίδιο τον Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη. Για την κατασκευή του γηπέδου εργάσθηκαν και εθελοντές πολίτες,  φίλοι του αθλητισμού,  δίνοντας έτσι την ευκαιρία να αποκτήσει η πόλη μας ένα μόνιμο χώρο για το Ολυμπιακό άθλημα  του beach volley.  

Οι συμπολίτες μας θα μπορέσουν να απολαύσουν την συγκεκριμένη υποδομή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τα αντίστοιχα γήπεδα Ολυμπιακών προδιαγραφών.  Ο Δήμος Δράμας προχώρησε στην κατασκευή του Γηπέδου ανταποκρινόμενος άμεσα  σε σχετικό αίτημα εκατοντάδων φίλων του volley. Στον σχεδιασμό του Δήμου Δράμας προβλέπονται και δύο επιπλέον γήπεδα  beach volley Ολυμπιακών προδιαγραφών  πλησίον της  εισόδου  του γηπέδου Κραχτίδη.

Οι νέοι αθλητικοί χώροι θα είναι διαθέσιμοι σε ομάδες, διοργανώσεις τουρνουά  αλλά και σε όλους τους Δραμινούς που θέλουν αθληθούν.