30 Ιαν 2012

ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ

Υπάρχουν τρόποι για καλύτερη ποιότητα ζωή στην Τρίτη Ηλικία, ελάτε να τους γνωρίσουμε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Ωδείο
 
Ορισμένες απλές πρακτικές μπορούν να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής στην Τρίτη Ηλικία και μπορούν να αποτελέσουν  θεμελιώδεις αρχές, για μία καλή διανοητική και φυσική κατάσταση στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

Στην κατεύθυνση αυτή αλλά και στα προβλήματα απώλειας μνήμης που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι και οι οικογένειές τους, αναφέρεται η ημερίδα που διοργανώνει το νομικό πρόσωπο του  Δήμου Δράμας  σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλλων με θέμα «ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου του 2011  στις 18.00 το απόγευμα,  στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας. Ομιλήτρια στην εκδήλωση θα είναι η κ. Μαγδαληνή Τσολάκη, νευρολόγος-ψυχίατρος, καθηγήτρια Α.Π.Θ, Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer. Την εκδήλωση πλαισιώνουν μέλη των ΚΑΠΗ Δράμας Χωριστής και  Ξηροποτάμου.