17 Νοε 2011

Ευχαριστήριο μήνυμα των Εθελοντριών Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Δράμας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011, οι Εθελόντριες Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησαν φιλανθρωπική εκδήλωση στην ταβέρνα "Παλιό Ρολόι".

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χαραλαμπίδης Ανδρέας, ο οποίος και χαιρέτησε την εκδήλωση, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δράμας κ. Κουγιουμτζόγλου Δέσποινα, που...

απηύθυνε χαιρετισμό ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σιδερά Χρύσα και κ. Παπαεμμανουήλ Γρηγόριος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Καραβάς Κωνσταντίνος, που επίσης χαιρέτησε την εκδήλωση, μέλη του Δ.Σ. του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας, η Πρόεδρος της Εφορείας Εθελοντών Νοσηλευτικής του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας, κ. Γιαννωτάκη - Χαραλαμπίδου Ελισάβετ, οι Εθελόντριες Νοσηλευτικής, καθώς και πολλοί συμπολίτες μας που, εκτιμώντας το έργο του Ε.Ε.Σ. Δράμας, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέστη και η Επίτιμος Πρόεδρος της Εφορείας Εθελοντών Νοσηλευτικής του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας, κ. Τσακίρη - Καραμιχάλη Αικατερίνη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια του Χειρουργείου του Γ.Ν. Δράμας, κ. Καρνετζή Κυριακή,  παρουσίασε εισήγηση με θέμα "Το κάπνισμα".

Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα βοηθηθούν κάποιες οικογένειες της πόλης μας, που έχουν ανάγκη, με αγορά τροφίμων.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε  το Γυναικείο Συνεταιρισμό Κοκκινογείων, το συνεργείο απολυμάνσεων "Υγειονοπροστασία", το κατάστημα Ορθοπεδικών Τσακίρογλου, το Φαρμακείο Δημοσθένη. Παυλίδη, για την ευγενική προσφορά τους.

Τέλος, θερμά ευχαριστούμε, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Από το Περιφερειακό Τμήμα Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Drama-tika.blogspot.com, Ειδήσεις της Δράμας