27 Νοε 2011

ΚΑΟΔ: Ήττα από τον Ίκαρο Καλλιθέας με 79-68

Δεν τα κατάφερε ο ΚΑΟΔ να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από την Γλυφάδα αφού ητήθηκε από τον Ίκαρο με 79-68.Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας η οποία έλεγχε το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο και ήταν μπροστά στο σκορ συνέχεια με τους Χαραλαμπίδη και Κιτσούλη να είναι οι καλύτεροι.

Στο τέλος του δεκαλέπτου ο Ίκαρος έκανε την αντεπίθεσή του με αποτέλεσμα να προηγηθεί με το τέλος του με 23-21 με καλύτερο παίκτη τον Μπέϊνς. Το δεύτερο δεκάλεπτο κύλησε στον ίδιο ρυθμό με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και το τέλος του να βρίσκει τον ΚΑΟΔ μπροστά στο σκορ 33-34. 

Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα είναι ντέρμπυ και θα κριθεί στο τέλος. Δυστυχώς όμως το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα μας γιατί βρέθηκε με την λήξη του να είναι πίσω στο σκορ με 57-44.

Για να συμβεί αυτό συνετέλεσαν -εκτός από την κακή εμφάνιση όλων των ξένων παικτών- και οι διαιτητές οι οποίοι με μία λανθασμένη απόφαση στο τέλος του δεκαλέπτου εκτόξευσαν την διαφορά στους 13 πόντους. Πιο συγκεκριμένα ενώ το σκορ ήταν 53-44 και απέμεναν μόλις εννιά (9) εκατοστά για να λήξει το δεκάλεπτο ο Ίκαρος έκανε την επαναφορά από τα πλάγια μετά από time out. Την μπάλα πήρε ο Johnson και αφού έκανε ντρίπλα σηκώθηκε για να σουτάρει.

Ο χρόνος άργησε να ξεκινήσει με αποτέλεσμα αντί οι διαιτητές να λήξουν το παιχνίδι, αυτοί να  σφυρίξουν φάουλ και στις διαμαρτυρίες του προπονητή μας να τον χρεώσουν με τεχνική ποινή. Όταν απομένουν 9 εκατοστά το μόνο που προλαβαίνει να κάνει κανείς είναι ένα άγγιγμα για να λήξει ο χρόνος και όχι και ντρίπλα!!! 

Ο Johnson ευστοχώντας και στις 4 βολές έφτασε την διαφορά στους 13 πόντους. Το τέταρτο δεκάλεπτο παρά την μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την ομάδα μας να γυρίσει το παιχνίδι αυτό δεν κατέστει δυνατό-αν και πλησιάσαμε στους 7 πόντους χάνοντας τρίποντο και lay up-με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα.

 
Από την ομάδα μας καλύτερος όλων για άλλη μία φορά ο Χαραλαμπίδης και πολύ καλοί οι Κιτσούλης και Αθηναίου. Πολύ κακοί όλοι οι ξένοι της ομάδος.Από τον Ίκαρο καλύτεροι παίκτες οι Μπέϊνς,Johnson και Κουμπούρας.

Διαιτητές: Καρακατσούνης - Φούφης - Πανταζής
Τα δεκάλεπτα: 23-21, 33-34, 57-44, 79-68

ΙΚΑΡΟΣ (Λυκογιάννης): Κινγκ 2, Κουμπούρας 14 (2), Καράμπουλας 4, Πολυτάρχου 2, Τσιάρας 4, Τζιάλας, Παπαργυρόπουλος 3 (1), Αγαδάκος 4, Μπέινς 20, Τζόνσον 18 (2), Λιούμπισιτς 8 (2).

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Σάντερς 2, Καρύδας, Χαραλαμπίδης 26 (3), Αθηναίου 12 (2), Μισέλ 4, Χούμας, Κιτσούλης 15, Τσέρανιτς 7, Ζάρας, Φλάουερς 2, Μπένας, Γκόινς

Νέα και Ειδήσεις του ΚΑΟΔ, drama-tika.blogspot.com
Πηγή: kaodramas.gr