20 Οκτ 2011

Δόξα Δράμας: Νίκη με Αμπελοκήπους. Ενδιαφέρον για Γκρμπιτς

Η  Δόξα Δράμας σε φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (19/10) επικράτησε των Αμπελοκήπων 3-1.
Στο γήπεδο του Κραχτίδη αντιμετώπισαν τους Αμπελοκήπους οι «μαυραετοί» με τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη να δοκιμάζει διάφορα σχήματα, παρότι αναμένεται σύντομα ενίσχυση.(drama-tika.blogspot.com) 
Μοναδικός απών ήταν ο Λίμα Σάντος, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.
Τα γκολ της Δόξας Δράμας σημείωσαν οι Τοπούζης, Μπριλάκης και Πιτσόκος.
Οι «μαυραετοί» θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (22/10) τον Πανθρακικό εκτός έδρας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:00.

Στα μεταγραφικά, οι «μαυραετοί» μετά τους Λεάντρο, Βάντερσον, θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον επιθετικό Πέταρ Γκρμπιτς και τον Γιώργο Κατσικογιάννη.

Η επικείμενη άνοδος της Δόξας Δράμας στη Super League (drama-tika.blogspot.com) θα φέρει επιπλέον ενίσχυση στο ρόστερ. Όπως αναμενόταν, λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος Θανάσης Σάμιος έστρεψε το βλέμμα προς τον Ολυμπιακό προκειμένου να ντύσει στα ασπρόμαυρα δύο ακόμα ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού. Εξάλλου, κόστος μεγάλο δεν θα υπάρξει, ενώ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ποντάρει στις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τη διοίκηση των Πειραιωτών και τον ομόλογό του, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έτσι, η Δόξα έχει ήδη ζητήσει από τους «ερυθρόλευκους» τον Μαυροβούνιο επιθετικό, Πέταρ Γκρμπιτς, ο οποίος δεν έχει παίξει λεπτό σε επίσημο ματς του Ολυμπιακού. Οι «μαυραετοί» θα ήθελαν και τον Γιώργο Κατσικογιάννη, όμως ο Έλληνας μέσος «κλωτσάει» να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός.

Νέα και Ειδήσεις της Δόξας Δράμας, drama-tika.blogspot.com
Πηγή: onsports.gr