18 Οκτ 2011

Χασάπης - Καραγιώργης - Καριώτης "στηρίζουν" Μαργαρίτη Θωμά ..

Συγχαίρει τον κ.  Μαργαρίτη Θωμά, για την ενωτική του πρωτοβουλία,  ο τ. Δήμαρχος Νικηφόρου Παύλος Χασάπης .

Ο τ. Δήμαρχος Νικηφόρου κ. Παύλος Χασάπης που παραβρέθηκε στην ενωτική συγκέντρωση- κάλεσμα του τ. Δημάρχου Δράμας κ. Μαργαρίτη Θωμά, την Κυριακή 16-10-2011, στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, απέστειλε επιστολή στήριξης της πρωτοβουλίας του στην οποία αναφέρει τα ακόλουθα:


«Φίλε Θωμά,

Παραβρέθηκα στην συγκέντρωση που με ενωτικό χαρακτήρα προκάλεσες και σου δηλώνω ότι συμφωνώ απόλυτα με τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου για το μέλλον της περιοχής μας. Όλοι μαζί ως μία γροθιά πρέπει να πορευτούμε στο μέλλον. Δεν έχουμε πλέον τα περιθώρια του διχασμού, αφού όλα όσα πετύχαμε χάνονται μέρα με τη μέρα. Με εντυπωσίασαν κυρίως οι τοποθετήσεις των νέων ανθρώπων που μίλησαν στην εκδήλωση σου από καρδιάς. Δυστυχώς έχουν σ’ όλα δίκαιο και είπαν αλήθειες. Πολλοί δάκρυσαν με όσα είπαν τα παιδιά ανάμεσα σ’ αυτούς και εγώ. 

Πρέπει όλοι μαζί, και μέσα σ’ αυτούς να υπολογίζεις και μένα, που έχω συσσωρευμένη  επαγγελματική γνώση, αλλά και γνώση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που τόσα χρόνια υπηρέτησα, να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας.

Και ξέρω, από τη συνεργασία που είχαμε όταν ήμουν Δήμαρχος, και συ φίλε Θωμά  πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου τότε, και πετύχαμε μαζί να πείσουμε την τότε κυβέρνηση να χωροθετήσει τις φυλακές στο Νικηφόρο Δράμας , ότι μόνο με τη θεσμική συνεργασία όλων μας μπορούμε να πετύχουμε πράγματα στο Νομό μας. Και οι φυλακές στον τέως  Δήμο Νικηφόρου έγιναν αποκλειστικά από εσένα και από εμένα, πράγμα που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει.  

Κρίμα που χάσαμε και το Εφετείο που μας υποσχέθηκαν αλλά πιστεύω ότι το δίκαιο αυτό αίτημα μας θα ικανοποιηθεί στο μέλλον γιατί η διεκδίκηση του συνεχίζεται.  Ξέρω άλλωστε πολύ καλά, ότι το Ηράκλειο έκανε το Εφετείο μετά από 25 χρόνια πάλης και διεκδίκησης γιατί αντιδρούσε ο Νομός Χανίων.  Ο αγώνας επομένως συνεχίζεται.

Και εσύ αγαπητέ φίλε Θωμά, που σε δοκίμασα στην πράξη γνωρίζω ότι είσαι άνθρωπος της συνεργασίας, βλέπω ότι απέκτησες σφαιρική γνώση από τις ιδιότητες που μέχρι τώρα είχες, των σοβαρών και πολυποίκιλων προβλημάτων του νομού μας, έχεις τη δυναμικότητα και τη μαχητικότητα  να πρωτοστατήσεις σε κοινές και νέες διεκδικήσεις.

Θλίβομαι και εγώ μαζί σου γι’ αυτά που συμβαίνουν τα δύο τελευταία χρόνια στο Νομό μας, που όλα δυστυχώς  χάνονται.

Όλοι  λοιπόν μαζί να συνεργαστούμε για να μπορέσει και πάλι ο Νομός μας να πορευτεί προς ένα καλύτερο μέλλον, που οφείλουμε να δημιουργήσουμε και για μας αλλά και για τα παιδιά μας.

Με φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο τ. Δήμαρχος Νικηφόρου
Παύλος Χασάπης»

************************************************************************************************

Ο Τέως Πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης και τ. Αντινομάρχης Δράμας κ. Τάσος Καραγιώργης χαιρετίζει τη Δημόσια Πολιτική Εκδήλωση του κ. Μαργαρίτη Θωμά.

Ο τέως Πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης και τέως Αντινομάρχης Δράμας κ. Τάσος Καραγιώργης, που παραβρέθηκε στη ενωτική Πανδραμινή συγκέντρωση στις 16-10-2011 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας τους τέως Δημάρχου Δράμας κ. Μαργαρίτη Θωμά, απέστειλε την παρακάτω επιστολή στήριξης της πρωτοβουλίας του, στην οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

«Αγαπητέ Φίλε Θωμά,

Θεωρώ καθήκον μου, αλλά και υποχρέωση μου να χαιρετήσω την πρώτη δημόσια πολιτική σου εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας στις 16-10-2011 στις 11:00 π.μ.

Είναι αλήθεια ότι ο Νομός Δράμας τα δύο τελευταία χρόνια έχασε σοβαρά αναπτυξιακά ερείσματα. (Στρατόπεδα – ΤΕΙ – Επιθεώρηση Ο.Σ.Ε – Καπνολογικό Ινστιτούτο – Γεωργικό Σταθμό – Τελωνείο – Αναπτυξιακό Νόμο – Παραμεθόριο Επίδομα και άλλα πολλά). Επίσης, υποβαθμίστηκε  στην υγεία, στην παιδεία στην αγορά. 

Το πρόταγμα σου που απετέλεσε και το κέντρο της ομιλίας σου για συνεργασία όλων των θεσμικών φορέων, πολιτικών προσώπων και κοινωνικών εταίρων για να βγάλουμε την Δράμα από την αρνητική θέση, εύχομαι να βρει ανοιχτά αυτιά. 

Ο λαός της Δράμας αγκάλιασε την εκδήλωση σου με πολυάριθμη ανθρώπινη παρουσία, καθώς και προβληματίστηκε συνάμα και από τα αγωνιώδη ερωτήματα που έξεσαν οι τρείς νέοι (κ. Τυχόλα Μαρία, Τσιρακίδης Φίλιππος, Ψαρράς Γιώργος) που είπαν αλήθειες.

Φίλε Θωμά, σου εύχομαι στο νέο σου ελπιδοφόρο ξεκίνημα να πετύχεις γιατί το χρειάζεται ο Δραμινός Λαός. Χρειάζεται έντιμους και καθαρούς Πολιτικούς σαν και σένα».

Με φιλική εκτίμηση
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
Τέως Πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης
Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης και Αντινομάρχης Δράμας

*************************************************************************************************

Ο τ. Δήμαρχος Νικηφόρου  κ. Γιώργος Καριώτης 
στηρίζει την ενωτική πρωτοβουλία του Μαργαρίτη Θωμά

«Φίλε Θωμά,

Ανειλημμένες υποχρεώσεις με κράτησαν μακριά από την ενωτική συγκέντρωση σου, στην οποία με κάλεσες να παραβρεθώ. Παρακολούθησα όμως με πολύ μεγάλη προσοχή από την τηλεόραση την όλη εκδήλωση.  Πάγια άποψη μου ήταν και είναι, ότι τα προβλήματα αλλά και ανάπτυξη του  νομού  μας  χρειάζονται ενωτική προσπάθεια, πέρα από κόμματα και προσωπικές φιλοδοξίες. Πίστευα και πιστεύω παράλληλα ότι οι αξίες του καθενός μπορούν να αναδειχθούν και μέσα από μια κοινή δράση.

Με την πεποίθηση ότι κυρίως αυτές τις κρίσιμες ώρες απαιτείται η συστράτευση όλων των ενεργών πολιτών, σε συγχαίρω για την πρωτοβουλία σου αυτή και σου εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο δρόμο που πολιτικά διάλεξες.»

Καριώτης Γιώργος
τ. Δήμαρχος Νικηφόρου
τ. πρόεδρος Ν.Σ. Δράμας
τ. αντινομάρχης Δράμας