9 Οκτ 2011

Στη Νέα Σμύρνη ο ΚΑΟΔ

Με την έναρξη του πρωταθλήματος να πλησιάζει ο Γιώργος Καλαφατάκης επιθυμεί να τεστάρει την κατάσταση της ομάδας του κόντρα σε δυνατές ομάδες, προκειμένου τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν να είναι χρήσιμα. Έτσι, ο έμπειρος προπονητής των νεοφώτιστων αποφάσισε η ομάδα να ταξιδέψει στην Αθήνα για το Σαββατοκύριακο προκειμένου να αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια το Περιστέρι (08/10) και τον Πανιώνιο (09/10), αντίστοιχα. (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)

Πέρα, όμως, από την εξαγωγή αγωνιστικών συμπερασμάτων στόχος των συγκεκριμένων φιλικών είναι και η ταχύτερη ενσωμάτωση των νεοαποκτηθέντων Τσέρανιτς και Φλάουερς στη φιλοσοφία και το αγωνιστικό κλίμα της ομάδας.

Μετά λοιπόν το χτεσινό παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, ο ΚΑΟΔ αντιμετωπίζει τους Νεοσμυρνιώτες  (16.00, κεκλεισμένων των θυρών) στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Για τον Πανιώνιο, εκτός απροόπτου ο Μιχάλης Παραγιός θα απουσιάσει και πάλι προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της υποτροπής στη μέση. (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)

Πηγή: basketnet, basketblog