19 Απρ 2016

Ομάδες Εργασίας Project Δράμα 2020

Οι Ομάδες Εργασίας του Project Δράμα 2020 έχουν συσταθεί, έπειτα από απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής της παράταξης και ομόφωνης αποδοχής από τη Γενική Συνέλευση και αρχίζουν να δραστηριοποιούνται ολοένα και περισσότερο. 


Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συνδημότες μας να λάβουν ενεργά μέρος στον έλεγχο της εξουσίας, συμμετέχοντας στις ομάδες του ενδιαφέροντος τους.

Στο link που επισυνάπτεται μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στις Ομάδες Εργασίας, οι οποίες συνεδριάζουν περίπου μια φορά κάθε μήνα:


Οι Ομάδες Εργασίας του Project είναι τέσσερις:
  
1. Ομάδα Πολιτισμού-Τουρισμού-Παιδείας-Αθλητισμού.
2. Ομάδα Κοινωνικής Πολιτικής-Ισότητας-Μεταναστών
3. Ομάδα Ποιότητα Ζωής (Πολεοδομία-Χωροταξία-Αναπλάσεις-Καθημερινότητα-Περιβάλλον).
4. Ομάδα Οικονομικού Ελέγχου του Δήμου-Διαφάνειας-Συμμετοχικότητας.

Η κάθε ομάδα έχει δύο συντονιστές, οι οποίοι ορίζονται από τη Συντονιστική Επιτροπή, είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία της Ομάδας και έχουν επικοινωνία με τη Συντονιστική Επιτροπή της παράταξης, αναφέρουν δε τα αποτελέσματα στη Γενική Συνέλευση του Project.

Η συμμετοχή στις Ομάδες Εργασίας δεν προϋποθέτει να εγγραφεί κάποιος μέλος του Project ή να συμμετέχει ενεργά σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες της παράταξης.

Για οποιαδήποτε απορία ή για να βρείτε ηλεκτρονικά την φόρμα μπορείτε να απευθύνεστε στη σελίδα μας στο fb και στα mail μας:

web:             http://projectdrama2020.blogspot.gr/ 
youtube:       Project Δράμα 2020
e-mail:          project.drama2020@gmail.com


Ομάδα τύπου Project Δράμα 2020