17 Νοε 2015

Πρόγραμμα διανομής τροφίμων σε άπορες οικογένειες ή άτομα στον Δήμο Δράμας

Ο Δήμος Δράμας στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής, συμμετέχει  στο Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους. Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται  από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Οι άπορες οικογένειες ή τα μεμονωμένα άπορα άτομα – δικαιούχοι, καλούνται να προσέλθουν  την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου και ώρες 9 π.μ έως 3 μ.μ., στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Δράμας, (πίσω από παγοποιείο) όπου θα πραγματοποιηθεί η διανομή ρυζιού (υπόλοιπο από την τελευταία διανομή)

Όλοι οι δικαιούχοι,  πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.      


ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ

Ο Δήμος Δράμας ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αλληλεγγύη στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας», θα πραγματοποιήσει το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής μανταρινιών  στους παρακάτω ωφελούμενους:

Α) Οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης  που είναι κάτοικοι του Δήμου Δράμας, οι οποίοι με την επίδειξη της παραπάνω κάρτας, μαζί με το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας θα παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα.

Β) Οι δικαιούχοι του Καταστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας (Κοινωνικό Παντοπωλείο) με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Γ) Οι δικαιούχοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) με το βιβλιάριο υγείας τους (ΑΜΚΑ) και την ταυτότητά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στις αποθήκες της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δράμας την Πέμπτη 19-11-2015 και την Παρασκευή 20-11-2015  από  9.00 π.μ έως 14.00 μ.μ.