16 Νοε 2015

Ονειρούπολη: Επιστολή Χορηγίας για Δραμινές Επιχειρήσεις

Αξιότιμε κύριε, α

Σας ενημερώνουμε ότι, οι εκδηλώσεις της 12ης Χριστουγεννιάτικης γιορτής «Ονειρούπολη  Δράμας - Το χωριό του Αη Βασίλη» της πόλης μας,  θα πραγματοποιηθούν  φέτος την περίοδο από 03 Δεκεμβρίου 2015 έως 07 Ιανουαρίου 2016.


Ο κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα πετυχημένος θεσμός, κατάφερε τα τελευταία χρόνια να δώσει ξεχωριστή πνοή στη πόλη μας και να την κάνει να  ξεχωρίζει πανελλαδικά, ως ο πιο αγαπημένος Χριστουγεννιάτικος προορισμός.

Το αποδεικνύει άλλωστε και η εντυπωσιακή  επισκεψιμότητα, απ όλη την Ελλάδα και τις γείτονες χώρες, η οποία σε κόντρα των καιρών, καταγράφει αξιοζήλευτα νούμερα.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι, η «Ονειρούπολη  Δράμας - Το χωριό του Αη Βασίλη», να παραμείνει η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ελλάδα, αποτελώντας   διαχρονικά και σε σταθερή βάση,  έναν εξαιρετικά χρήσιμο μοχλό  ανάπτυξης  της τοπικής μας οικονομίας.

Η  Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α.  του Δήμου Δράμας, ως κύριος φορέας υλοποίησης της εκδήλωσης,  έχει ως βασικό της μέλημα  την διαρκή και συνεχή ροή επισκεπτών, κατά την διεξαγωγή της εκδήλωσης προς όφελος όλων. 


Η εμπειρία της περσινής χρονιάς και των προηγούμενων χρόνων, έχει αποδείξει ότι είναι σημαντική  η συμμετοχή μεγάλων καλλιτεχνών στο πρόγραμμα των  εκδηλώσεων.

Η διοργάνωση μεγάλων συναυλιών, προσδίδει αίγλη, δημοσιότητα και επιπλέον κίνητρο, κυρίως σε νέους να επισκεφθούν την Ονειρούπολη, αποφέροντας έτσι μεγαλύτερο οικονομικό όφελος στις επιχειρήσεις της πόλης μας.  

Για όλους τους προαναφερθέντες λόγους, η  Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α., προκειμένου να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη φετινή διοργάνωση, καλεί τις όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στο κέντρο της πόλης, να συμμετέχουν ως χορηγοί με το ποσό που επιθυμούν στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας και της συνεργασίας, σύμφωνα με το συνημμένο έγγραφο.

Για της επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν, ανταποδοτικά η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. θα δημιουργήσει έναν μοναδικό Οδηγό που θα εκδοθεί για ενημέρωση των επισκεπτών και θα διανεμηθεί σε προκαθορισμένους χώρους όπως: ΚΤΕΛ, ΟΣΕ, Ονειρούπολη, Δημόσια και Ιδιωτικά Παρκινγκ και σε διάφορους άλλους χώρους.   

Με το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη  συμμετοχή σας, θα συμβάλλετε ενεργά στον κοινό στόχο όλων μας. Η Ονειρούπολη να παραμείνει η μεγαλύτερη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη χώρα μας. 

Η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α., έχοντας επίγνωση της ευαισθησίας των δραμινών επιχειρηματιών και της αγάπης τους για την πόλη, ευχαριστεί προκαταβολικά για την  ανταπόκριση και τη συμμετοχή όλων σας.

Λεπτομέρειες για τη σχετική κατάθεση στο συνημμένο έγγραφο.


Με εκτίμηση


Αναστάσιος Χατζηκυριακίδης
Πρόεδρος Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Θέμα: ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ 2015-2016

Η κατάθεση των χορηγιών για την Ονειρούπολη 2015-2016 θα γίνεται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α.:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:  ΙΒΑΝ: GR56 0172 2350 0052 3506 3112 637

Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε με e-mail στο info@dekpota.gr ή να μας προσκομίσετε στα γραφεία της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. (Περιοχή Αγίας Βαρβάρας) τα εξής:

         Την κατάθεση, αποστέλλοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης μαζί με τα στοιχεία της επιχείρησής σας, προκειμένου να εκδίδεται και να σας αποστέλλεται το σχετικό Τιμολόγιο.

         Το λογότυπο της επιχείρησής σας σε ηλεκτρονική μορφή, προκειμένου να καταχωρηθεί η επιχείρησή σας στον οδηγό της Ονειρούπολης.



Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α.


Χατζηκυριακίδης Αναστάσιος