6 Οκτ 2015

Τα νέα της ομάδας HANDBALL ΔΡΑΜΑ 1986

Μια νίκη 32-18 εναντίον του Βόλου και μια ήττα 22-23 με την Πολίχνη ήταν ο απολογισμός από την συμμετοχή της Ανδρικής ομάδας  στο δυνατό τουρνουά του Κιλκίς. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο με την συμμετοχή 6 ομάδων Α2 Εθνικής από την Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα και οι Δραμινοί είχαν την δυνατότητα να φορμαριστούν και να δέσουν


...περισσότερο μια και στις 17/10 ξεκινάει το πρωτάθλημα με δύο εκτός έδρας παιχνίδια.

Από την αποστολή απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Γιάγκου, Ιακωβίδης, Χαϊτίδης, (τραυματίες) Κοβολανίδης, Θωμίδης, Παράσχου, Τσεπίδης, Τσακαλίδης,  Γιάνναρος.

Ακολουθούν δύο ακόμη φιλικά με Ξάνθη όπου αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα να είναι πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Στην αποστολή συμμετείχαν οι :(Δεμερτζίδης Σάββας)  Βαλαβάνης, Κοτσαμαρίκογλου, Αντριέφσκι, Κουρτίδης, Τορνικίδης, Τσιτσίγκος, Παπαδόπουλος Ν., Χατζηνικολάου, Νέλκος, Μπαρουξάκης, Κουρουτζίδης, Σπέντζος, Παπάζογλου, Σιδηρόπουλος.

Ξεκίνησε  τα φιλικά και η γυναικεία ομάδα η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Αγωνίστηκε το Σάββατο με την ΟΛ.Α.Δ. και την Κυριακή με την Προσοτσάνη όπου ηττήθηκαν με 30-28. Τα κορίτσια με τον προπονητή τους κ. Τσελίδη Κωνσταντίνο κάνουν τεράστια προσπάθεια με σκληρές προπονήσεις για να προσαρμοστούν στο πολύ δύσκολο γυναικείο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχουν.

Σύνθεση (Τσελίδης Κωνσταντίνος) Καρρά, Δογανίδου, Κακάτση, Τουνγκελίδου, Ξανθοπούλου, Κρανιώτη, Τογανίδου, Κορεξενίδου, Μπάσα, Αθανασίου, Τορτοπίδου, Δομνίδου.

Μετά τους 12 παίκτες του συλλόγου μας που πέρασαν από τις Εθνικές ομάδες ήρθε η κλήση στην Εθνική Εφήβων των Βασίλη Τορνικίδη και Γιώργου Κουρτίδη να συνεχίσει την μεγάλη παράδοση που έχει ο ΔΡΑΜΑ 1986 να αξιοποιεί τα ταλέντα που εντάσσονται στα τμήματα υποδομής του.

Δύο νέα παιδιά κάνουν δύο προπονήσεις τον μήνα με την Εθνική Ομάδα στην Θεσσαλονίκη με όνειρο την διάκριση και την συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες με το εθνόσημο στο στήθος.

Εδώ και πολλά χρόνια με προπονητές τον Σάκη Βαλαβάνη αρχικά  και τον Σάββα Δεμερτζίδη δούλεψαν σκληρά υπομονετικά, με ήθος και δικαιώθηκαν.