7 Οκτ 2015

Επιστολή βουλευτή Δράμας κ. Κυριαζίδη Δημήτρη προς τον δήμαρχο Δράμας

Κύριε Δήμαρχε,
Με έκπληξη πληροφορήθηκα δια ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, λαμβάνοντας προσωπική ‘’πρόσκληση’’, η οποία εστάλη και σε έτερους θεσμικούς ταγούς του Νομού, με διακριτό ρόλο, ότι άπαντες οι ανωτέρω υπήχθησαν στη δικαιοδοσία σας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 Ν.3852/2010, ως αναφέρεται στο σχετικό κείμενο.


Κύριε Δήμαρχε,
Άγνωστο για ποιο λόγο, το τελευταίο διάστημα επιλέξατε ένα δρόμο εκτροπής και παρεκτροπής, ο οποίος δεν συνάδει με το αξίωμα που σας ‘’παραχώρησε’’ η Δραμινή κοινωνία και βεβαίως αρνούμαι να σας παρακολουθήσω και να σας ακολουθήσω. Πιστεύω ότι η Δραμινή κοινωνία επιθυμεί τη λειτουργία μας να διακρίνει μεταξύ των άλλων η σοβαρότητα , η υπευθυνότητα, η εργασία , η μετριοπάθεια και η ταπεινότητα και όχι η αλαζονεία και αμετροέπεια.

Κύριε Δήμαρχε,
Θα μπορούσατε να ανεύρετε, προκειμένου να διατάξετε την προσέλευσή μας , τουλάχιστον για επικοινωνιακούς λόγους ή εν πάσει περιπτώσει για τους δικούς σας λόγους, άγνωστους σε εμένα, ένα ζήτημα, πρόβλημα κλπ, για το οποίο επιβάλλεται μία συλλογική αντιμετώπιση.

Κύριε Δήμαρχε,
Μόλις προ ολίγων ημερών (25/9) , ύστερα από αίτημά μου συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο του Νομού, όπου και μετείχατε και ως προφανώς ενθυμείσθε, από μέρους μου θεωρήθηκε αναγκαίο να μετέχει και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, ο οποίος εκτενώς αναφέρθηκε στην όλη λειτουργία και στις ανάγκες του Νοσοκομείου και για τις οποίες δεν αρθρώσατε λέξη.

Εάν δε ενθυμείσθε ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίσθηκε, παρόντων των τριών Βουλευτών, του Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχων, Εκπροσώπων φορέων του Νομού, η συλλογική αντιμετώπιση του όλου ζητήματος και μάλιστα με κοινή παρέμβαση στον Υπουργό Υγείας.

Κύριε Δήμαρχε,
Επομένως η αυριανή ΄΄Επιστράτευση΄΄ των υφισταμένων σας πλέον θεσμών αλλού σκοπεί και μάλιστα, όταν είναι γνωστό τοις πάσι, ότι εμείς οι ‘’υπήκοοί΄΄ σας Βουλευτές του Νομού λόγω των προγραμματικών θέσεων της νέας κυβέρνησης, είμαστε υποχρεωμένοι να ευρισκόμεθα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.


Τελειώνοντας είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από την Δραμινή κοινωνία για τη μικρότητα και τη στάση μου αυτή , καθόσον ουδόλως ενδιαφέρουν αυτήν όλα αυτά και άλλα ανέμενε και αναμένει από εμάς. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.