7 Οκτ 2015

Αγιασμός για την έναρξη των εικαστικών τμημάτων και του κοινωνικού φροντιστηρίου στην Ένωση Κυριών Δράμας

Πραγματοποιήθηκε και φέτος ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη των εικαστικών τμημάτων και του κοινωνικού φροντιστηρίου της Ένωσης Κυριών Δράμας παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, μελών, εθελοντριών μαθητών και μαθητριών.


Φέτος θα λειτουργήσουν τα εξής μαθήματα: παιδική - εφηβική ζωγραφική και ζωγραφική ενηλίκων, κόσμημα, κοπτική ραπτική, καλλιτεχνική χειροτεχνία, βυζαντινή και παραδοσιακή χορωδία. Επίσης μια πλειάδα εθελοντών δασκάλων και καθηγητών ξεκίνησαν σε παιδιά απόρων οικογενειών κοινωνικό φροντιστήριο σε καθημερινή βάση.

Καλωσορίζοντας η πρόεδρος Αλίκη Τσιαμούρα μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Φέτος επιτακτική ανάγκη μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε ένα πιο οργανωμένο κοινωνικό φροντιστήριο με μία πλειάδα νέων εθελοντών επιστημόνων που με πολλή αγάπη το πλαισίωσαν. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την ανιδιοτελή προσφορά τους που αποδεικνύει ότι οι νέοι όταν θέλουν μπορούν να προσφέρουν.

Μέσα από το πολυμορφικό έργο που επιτελεί σε καθημερινή βάση η Ένωση Κυριών στοχεύει στο να έχει ενεργό ρόλο στην πολιτιστική ανάταση της δραμινής κοινωνίας, αλλά κυρίως στην ανακούφιση δεκάδων συμπολιτών μας που υποφέρουν λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης. Εμείς λοιπόν σας διαβεβαιώνουμε και δίνουμε την υπόσχεση ότι μαζί με τις συνεργάτισσές μου και όλο το εθελοντικό δυναμικό του φορέα θα προσπαθούμε να βρίσκουμε τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων των συνανθρώπων μας».



ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ