20 Οκτ 2015

Δράμα: Παράδοση αναπηρικών αμαξιδιων

O Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης, μαζί με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, κ. Χρήστο Γεωργιτσόπουλο,  παρέδωσαν την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015, στο κτίριο του Διοικητηρίου,  δύο καινούργια αναπηρικά αμαξίδια στην πρόεδρο του Συλλόγου Παραπληγικών Δράμας, κ. Αγλαΐα Κατσιγιάννη για την κάλυψη των αναγκών του συλλόγου.


 Η αγορά των αμαξιδίων έγινε κατόπιν της αθρόας ανταπόκρισης που επέδειξαν οι Δραμινοί πολίτες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Π.Ε Δράμας και στην δράση της για συλλογή πλαστικών καπακιών. 

 Η κ. Κατσιγιάννη ευχαρίστησε τον κ. Πατακάκη για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση του στο αίτημα του συλλόγου, για τοποθέτηση ειδικού κάδου ανακύκλωσης, και για την αγορά των αμαξιδίων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης από πλευράς του δήλωσε: ''Με χαροποίει ιδιαίτερα η ταχύτητα με την οποία ανταποκρίθηκαν οι πολίτες του νομού Δράμας στο κάλεσμά μας. Τα αμαξίδια θα δοθούν σε συμπολίτες μας οι οποίοι το έχουν πραγματικά ανάγκη. Είναι πολύ σημαντικό, στις δύσκολές συνθήκες που επικρατούν , να μπορούμε να προσφέρουμε χαρά με κάτι τόσο απλό, την ανακύκλωση των πλαστικών καπακιών. Τέλος, να υπενθυμίσω ότι η συλλογή καπακιών δεν έχει σταματήσει και ότι όποιος θέλει μπορεί να τα τοποθετήσει στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης που βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου.''


Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας