8 Σεπ 2015

Τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Αργύρης Πατακάκης παρέδωσε, το πρωί της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου, τον ειδικό κάδο ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών ύστερα από αίτημα του Συλλόγου Παραπληγικών Δράμας, στην πρόεδρο του συλλόγου κ. Αγλαΐα Κατσιγιάννη παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας, κ. Χρήστο Γεωργιτσόπουλο και της Περιφερειακής Συμβούλου Π.Ε. Δράμας, κ. Γεωργία Χειράκη.


Οι πολίτες θα μπορούν να αφήνουν τα καπάκια που έχουν συλλέξει, στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης που έχει τοποθετηθεί στη κεντρική είσοδο του κτιρίου της Π.Ε. Δράμας. Στην συνέχεια τα καπάκια θα συλλεχτούν από την ανακύκλωση με σκοπό να αποκτηθεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις του τόνισε: '' Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα πλαστικά καπάκια γίνεται. Είναι μια μικρή πράξη που μπορεί να φέρει μεγάλη χαρά. Καλώ τους συμπολίτες μας να συνεισφέρουν και αυτοί με την σειρά τους. Επίσης η Π.Α.Μ.Θ. δείχνει έμπρακτα την στήριξη της στους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα καθώς οι διαδικασίες για την απόκτηση λευκού ταξί βρίσκονται σε τελικό στάδιο. ''

 Η κ. Κατσιγιάννη ευχαρίστησε τον κ. Πατακάκη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα του συλλόγου καθώς και για την προσπάθεια του να αποκτήσει η Δράμα το δικό της λευκό ταξί.

Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας