9 Ιουλ 2015

Ολοκληρώθηκε η διανομή καινούργιων παπουτσιών από την Ένωση Κυριών Δράμας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή παπουτσιών που έγινε χθες Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 στα γραφεία της Ένωσης Κυριών σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».



Περισσότερα από διακόσια παιδιά των οποίων οι οικογένειες είναι ωφελούμενες της Ένωσης Κυριών δήλωσαν συμμετοχή και παρέλαβαν ένα καινούργιο ζευγάρι. Η διαδικασία γίνεται στο πλαίσιο της φιλοσοφίας One For One, της εταιρείας παπουτσιών TOMS, που προσφέρει ένα δωρεάν καινούριο ζευγάρι παπούτσι για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές. Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» επιλέχθηκε ως ο επίσημος συνεργάτης της TOMS (Giving Partner), για τη διανομή των δωρεάν παπουτσιών στα παιδιά της Ελλάδας.


Ένα από τα μέλη της αποστολής  Αντιγόνη Ευσταθιάδου μεταξύ άλλων τόνισε: «είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Δράμα και μοιράζουμε παπούτσια σε ωφελούμενα παιδιά της Ένωσης Κυριών στην οποία συντελείται ένα σημαντικό έργο».

Σκοπός της δράσης είναι να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του ωφελούμενου πληθυσμού για την καλοκαιρινή περίοδο 2015 και να βελτιωθεί μακροπρόθεσμα η καθημερινότητα των παιδιών που χρειάζονται παπούτσια για να παίξουν, να πάνε στο σχολείο αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από τη χρήση χρησιμοποιημένων ή ακατάλληλων παπουτσιών.

  

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ