28 Μαΐ 2015

34η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών στη Λίμνη Κοκκινογείων Δράμας

Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικό σημείο της Ελλάδος. Φέτος επιλέχτηκε η λίμνη Κοκκινογείων, του Δήμου Προσοτσάνης Δράμας. 


Η 34η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί από 28 Μαΐου έως 1 Ιουνίου και αναμένεται να επισκεφτούν το Δήμο Προσοτσάνης χιλιάδες μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα.

Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών δημιουργήθηκε πριν από 33 χρόνια από τη ΛΕΜΟΤ και συνεχίζεται να διοργανώνεται από την ΜΟΤ.Ο.Ε. Είναι ο πολυπληθέστερος και μακροβιότερος συλλογικός θεσμός των μοτοσυκλετιστών με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των μοτοσυκλετιστών, τη γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων και την προώθηση του υγιούς μοτοσυκλετισμού.

Η Ετήσια Γιορτή του Ελληνικού Μοτοσυκλετισμού, φέτος πέρα από τις οργανωμένες βόλτες σε άσφαλτο και χώμα, εξερευνήσεις, εντουροβόλτες, επισκέψεις στα σπήλαια Αλιστράτης και Μααρά, και οργανωμένη βόλτα στη Βουλγαρία, θα έχει και πολλές εκπλήξεις με την μορφή ατομικών και ομαδικών «αθλοπαιδιών» (tip: το κάμπινγκ έχει και λίμνη…).


Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και μουσικές παρουσίες όπως…

Παρασκευή 29 Μαΐου
Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Γιοκαρίνης
Beggars
Χρονίρ

Σάββατο 30 Μαΐου
Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Χρήστος Θηβαίος
Dreamers

Κυριακή 31 Μαΐου
Γιώργος Μαργαρίτης
Half Time

dramini.gr