16 Απρ 2015

Δράμα: Χειροπέδες για παράνομο ΠΟΚΕΡ

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (15-4-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Αρκαδικό Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, εννέα (9) ημεδαποί, ηλικίας 24, 30, 37, 40, 54, 57, 64, 65 (άντρες) και 38 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί παιγνίων και περί καζίνων.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφενείο), όπου εντόπισαν τον 57χρονο ιδιοκτήτη του, να έχει οργανώσει τη διενέργεια του τυχερού - απαγορευμένου παιγνίου «ΠΟΚΕΡ», σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στο οποίο συμμετείχαν οι υπόλοιποι δράστες.   

Στην κατοχή των δραστών και στο χώρο του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

274 μάρκες
2 τράπουλες
το χρηματικό ποσό των 89,60 ευρώ

Σημειώνεται ότι ο 64χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα και ο  65χρονος για απάτη.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην  κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.