17 Δεκ 2014

Οι Πρόσκοποι της Ελευθερούπολης συγκεντρώνουν φάρμακα για το Κοινωνικό φαρμακείο της Μητρόπολης»

Οι Πρόσκοποι της Ελευθερούπολης στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας για Κοινωνική Προσφορά, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη εποχή, πιστοί στην υπόσχεση που δώσανε «Να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση», οργανώνουν δράση προσφοράς και αγάπης και συγκεντρώνουν φάρμακα & τρόφιμα για το κοινωνικό φαρμακείο της Μητρόπολης, ενώ παράλληλα θα γίνετε και ανταλλαγή βιβλίων για όλους τους συμπολίτες  μας που έχουν άμεση ανάγκη.


Σημείο συγκέντρωσης:
Τα πράγματα θα συγκεντρώνονται από 22/12/2014  έως 30/12/2014 και ώρες 17μ.μ με 22 μ.μ στο πάρκο δίπλα στο σιντριβάνι Ελευθερούπολης.


Στην προσπάθεια αυτή, που είναι έκφραση προσφοράς, παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να σταθούν αρωγοί και ο κάθε ένας από την μεριά του να ενημερώσει όσους περισσότερους μπορεί έτσι ώστε η δράση « ΑΓΑΠΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» να αποδώσει καρπούς. Στηρίξτε μας με την διάδοση της δράσης μας, για να έρθουν τα Χριστούγεννα για όλο τον κόσμο.

Από την Εφορεία Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
   
 Πληροφορίες: κ. Ουζούνη Θεοπούλα  τηλ. 6972303032
  

Το  Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (ΣΕΠ) είναι Ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου, ιδρύθηκε το 1910 και λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, Θρησκευμάτων & Δια Βίου Μάθησης. Σκοπός του ΣΕΠ είναι η διαπαιδαγώγηση των παιδιών και εφήβων με την προσκοπική μεθοδολογία που περιλαμβάνει την υπαίθρια ζωή, το ομαδικό παιχνίδι, την αυτενέργεια και αυτοεκπαίδευση.