11 Δεκ 2014

Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού

Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού. Στην ιστοσελίδα του ΧΙΩΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ  ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Χιονοδρομικού στις 21 Δεκεμβρίου. Ωστόσο όλα είναι έτοιμα και σε περίπτωση που χιονίσει πριν την 21η Δεκεμβρίου.

  
«Εν αναμονή καταλλήλων χιονοπτώσεων για την έναρξη λειτουργίας αναβατήρων – χιονοδρομικών πιστών. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η έναρξη λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού για τη χιονοδρομική περίοδο 2014 – 2015 ορίζεται η Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 με τη λειτουργία του τετραθέσιου αποσυμπλεκόμενου αναβατήρα για «καφέ και θέα» στα 2100 μ.»

Με την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου στο Φαλακρό και την Ονειρούπολη στην Δράμα, η περιοχή αναδεικνύεται σε ιδανικό γιορτινό – χειμερινό προορισμό.

Ήδη η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Δράμας είναι ικανοποιητική με ανοδικές τάσεις, ενώ και στον Βώλακα η κίνηση αυξάνεται καθημερινά, με τα ξενοδοχεία να έχουν πληρότητα έως και 70% για την περίοδο των εορτών. Οι ξενοδόχοι του Βώλακα πιστεύουν ότι το ποσοστό μπορεί να φτάσει ακόμη και το 100%, εφ όσον η λειτουργία του Χιονοδρομικού γίνει ευρέως γνωστή.


Πηγή: www.dramini.gr