22 Δεκ 2014

Συμμετέχω Πρωτοβουλία Δραμινών: Μια υπαίθρια βιβλιοθήκη για καλό σκοπό

Μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση των συμπολιτών μας που αγκάλιασαν τη φιλανθρωπική δράση του «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» Πρωτοβουλία Δραμινών σχετικά με τη συγκέντρωση βιβλίων για τα παιδιά της Μέριμνας Αρρένων Δράμας, που υλοποιήθηκε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, στην κεντρική πύλη της Ονειρούπολης.


Παιδάκια με τους γονείς τους αλλά και πολλοί νέοι, ήρθαν στο σημείο που στήθηκε η αυτοσχέδια βιβλιοθήκη του «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» για να προσφέρουν βιβλία, να ρωτήσουν  περισσότερα για την από κοινού πρωτοβουλία μας με την οικογένεια του Νίκου  Σιμόπουλου να αναγεννηθεί η βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Αρρένων, και, ασφαλώς, για να μας δώσουν κουράγιο με το χαμόγελό τους.  Τους ευχαριστούμε όλους θερμά!


Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Ράδιο ΔΡΑΜΑ και το Reform Studio για την αυθόρμητη υποστήριξη επικοινωνιακά και τεχνικά.


Επίσης να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και έφεραν βιβλία από τις προσωπικές τους βιβλιοθήκες, τα βιβλιοπωλεία και τους συλλόγους  της  πόλης μας, που στήριξαν έμπρακτα τις δύο φιλανθρωπικές μεγάλες δράσεις μας και ευελπιστούμε ότι θα μας στηρίξουν στις επόμενες.

Καλές Γιορτές σε όλους. Αγάπη στις ψυχές όλων μας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Facebook_Συμμετέχω Πρωτοβουλία Δραμινών


Email_symmetexo@gmail.com