8 Μαΐ 2015

Διαρρήξεις με λεία «σκρατς» και τσιγάρα στη Δράμα

Από τις 18 Ιανουαρίου ως τις 18 Φεβρουαρίου, ο νεαρός Έλληνας είχε διαρρήξει δύο επιχειρήσεις και αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο σε άλλη μια χωρίς να τα καταφέρει.


Τρεις ολόκληρους μήνες μετά τις διαρρήξεις που έκανε σε καταστήματα σε χωριά της Δράμας, δεν είχε προλάβει ακόμη να… καπνίσει τα τσιγάρα που άρπαξε - μεταξύ άλλων - ο 31χρονος δράστης που είχε συλληφθεί επανειλημμένα για κλοπές.

Από τις 18 Ιανουαρίου ως τις 18 Φεβρουαρίου, ο νεαρός Έλληνας είχε διαρρήξει δύο επιχειρήσεις και αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο σε άλλη μια χωρίς να τα καταφέρει. Εκτός από τις εκτεταμμένες φθορές που προκάλεσε, είχε κλέψει πακέτα τσιγάρων αξίας 2.500 ευρώ, στιγμιαία λαχεία και μετρητά ύψους 500 ευρώ.


Στην κατοχή του 31χρονου, που δεν συνελήφθη καθώς το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο και η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, κατασχέθηκε μέρος από τα κλεμμένα πακέτα που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του ενός καταστήματος. Τα στιγμιαία λαχεία δεν βρέθηκαν και εκτιμάται ότι… δεν κέρδιζαν!