15 Δεκ 2014

Πλήθος κόσμος κατέκλυσε την Ονειρούπολη Δράμας

Μια ηλιόλουστη και γεμάτη πλήθος επισκεπτών από όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και της γειτονικής Βουλγαρίας η χθεσινή «Ονειρούπολη». Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου η Δράμα για μια ακόμα φορά δικαιολόγησε τον χαρακτηρισμό της ως «Βασίλισσα των Χριστουγέννων» της χώρας μας, καθώς στο πλαίσιο των...


...προγραμματισμένων επισκέψεων σχολείων και οργανωμένων γκρούπ στην «Ονειρούπολη» αλλά και των μεμονωμένων επισκεπτών, οι δρόμοι πλημμύρισαν με χαμόγελα και φωνές ενθουσιασμού για το ονειρεμένο σκηνικό του παραμυθένιου μας χωριού.

Όλη η Ελλάδα δίνει δυναμικό παρόν στο Χωριό του Αϊ Βασίλη στην πόλη μας και η Ονειρούπολη μεταφέρει το μήνυμα των εορτών στις περιοχές όλων όσων την επισκέφτηκαν, από Πτολεμαϊδα, Βόλο, Καρδίτσα, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Αθήνα, Κιλκίς, Καβάλα, Βέροια, Κατερίνη και τόσες άλλες πόλεις, καθώς και τη Βουλγαρία.





Μικροί και μεγάλοι έζησαν το δικό τους παραμύθι για μια ακόμα φορά, περιηγήθηκαν στα σπιτάκια των δωρεάν δράσεων, έπαιξαν, δημιούργησαν, γεύτηκαν λίγη από την μαγεία των Χριστουγέννων και έγιναν όλοι μια μεγάλη παρέα μέσα στην μεγάλη αγκαλιά της «Ονειρούπολης».



Στην Κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης»

Το Σάββατο η Κεντρική σκηνή της «Ονειρούπολης» φιλοξένησε την Πολιτιστική Εστία Νευροκοπίου, τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Νικήσιανης «Αράπης» Καβάλας, «Τα παραμύθια στις βαλίτσες», το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Δράμας, το Λαογραφικό Μουσικό Χορευτικό Σύλλογο Ιερισσού Χαλκιδικής «Καγκελευτός», τα ΚΑΠΗ του Δήμου Νεάπολης-Συκεών νομού Θεσσαλονίκης και τον Κωνσταντίνο Κουγιουμτζή ο οποίος παρουσίασε παράσταση Καραγκιόζη: «Το μαγικό δέντρο της Ονειρούπολης», ενώ στη μικρή σκηνή, παρουσιάστηκε μια τριλογία θεατρικών μονόπρακτων σε αμιγή Ποντιακή διάλεκτο από τη Γιούλη Γεωργιάδου – Λάζιου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα ξεχωριστό live από το αγαπημένο συγκρότημα Εmigre, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με τις μουσικές τους επιλογές.