27 Νοε 2014

Τις πήραν από την Καβάλα για να τις εκπορνεύσουν

Αλλοδαποί σωματέμποροι, ένας από τους οποίους ανήλικος, έπεισαν δυο νεαρές Ελληνίδες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στην πόλη της Καβάλας και να τους ακολουθήσουν στη Θεσσαλονίκη, όπου τις υποχρέωναν να εκδίδονται στους δρόμους και να τους δίνουν την αμοιβή!


Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε από την καταγγελία που έκαναν στην Ασφάλεια Καβάλας οι συγγενείς των δυο γυναικών ηλικίας 20 και 19 χρόνων, που είχαν χάσει τα ίχνη τους από τον περασμένο Μάρτιο. Όταν εντοπίστηκαν από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, αποκάλυψαν ότι δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 17 χρόνων τις είχαν εγκαταστήσει σε διαφορετικά σπίτια, όπου τις χτυπούσαν και απειλούσαν τις ζωές τους για να τις αναγκάζουν να κάνουν «πιάτσα»!

Ο 21χρονος εντοπίστηκε στο σπίτι του 42χρονου πατέρα του όπου συνελήφθησαν και οι δυο, καθώς βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα ενώ κατηγορούνται ακόμη για μαστροπεία, αρπαγή, απειλή και σωματικές βλάβες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ανήλικου βρίσκονται σε εξέλιξη.