19 Νοε 2014

Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης: Ένταξη στο πρόγραμμα "Στέγαση και Επανένταξη"

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κατάφερε να ενταχθεί στο πρόγραμμα "Στέγαση και Επανένταξη" με το ποσό των 172.400 ευρώ από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και να βοηθήσει 20 άτομα, παιδιά άνω των 18 ετών που δεν σπουδάζουν από τα Παραρτήματα Προστασίας του Παιδιού Καβάλας και Δράμας καθώς και άστεγους πολίτες και κακοποιημένες γυναίκες.


Από τον Ιανουάριο του έτους 2015 και για ένα χρόνο τα 20 αυτά άτομα θα λαμβάνουν από το αρμόδιο Υπουργείο μηνιαίως χρήματα για μίσθωση κατοικίας, χρήματα για τη μηνιαία διατροφή τους, χρήματα για εξοπλισμό της κατοικίας τους καθώς και θα επιδοτηθούν επιχειρηματίες που θα τους προσλάβουν στην επιχείρησή τους.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι που το προσπαθήσαμε και το πετύχαμε, γιατί πάνω από όλα θα βοηθήσουμε τα παιδιά των Παραρτημάτων μας "να σταθούν στα πόδια τους" και να πετύχουν!

Ευχαριστούμε θερμά την Επιστημονική Εταιρία για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη και τον κ.Αντώνη Κώστα και τον κ.Γιάννη Τσουκαλίδη για την επιτυχή σύνταξη του φακέλλου υποψηφιότητας.

Η Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ.

Μαρίνα Φιλιππίδου