6 Μαΐ 2014

Θετική αποδοχή για ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και Α. Γιαννακίδη, Μ. Μαυρίδη στη Δράμα

Επισκέψεις σε Επιμελητήριο, Εργατικό Κέντρο και Ένωση Κυριών

Στη Δράμα βρέθηκε σήμερα ο επικεφαλής της Κοινωνικής Συμμαχίας και Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, ο οποίος συνοδευόμενος από τον και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Μελέτη Μαυρίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο, το Εργατικό Κέντρο και την Ένωση Κυριών. 


Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο,  με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Στέφανο Γεωργιάδη, ο Περιφερειάρχης εξήρε το ρόλο του Επιμελητηρίου Δράμας χαρακτηρίζοντας το πρότυπο στην απορρόφηση προγραμμάτων και στο ρόλο που αυτό επιτελεί στη στήριξη επιχειρήσεων και επαγγελματιών.



Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο, με τον Πρόεδρο του ΔΣ, κ. Γιώργο Σαβρίδη, οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει να στηριχθούν με κάθε τρόπο οι εργαζόμενοι οι οποίοι πλήττονται παντοιοτρόπως τα τελευταία χρόνια, αλλά και οι άνεργοι των οποίων ο αριθμός  αυξάνει δραματικά.

Τέλος, από την πρόεδρο της Ένωσης Κυριών, κ. Αλίκη Τσιαμούρα και τις κυρίες του Δ.Σ. αλλά και τους Εθελοντές της Φιλόπτωχου, έγιναν δεκτοί τόσο ο Περιφερειάρχης και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μελέτης Μαυρίδης, καθώς και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Κοινωνικής Συμμαχίας. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά  στο τεράστιο και μοναδικό σε ολόκληρη την Ελλάδα έργο που προσφέρει η Ένωση Κυριών και δόθηκαν δεσμεύσεις για την περαιτέρω στήριξη του έργου αυτού με κάθε τρόπο και μέσο.


Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού