6 Μαΐ 2014

Σώθηκε από θαύμα ηλικιωμένος στην Κομοτηνή – Παρασύρθηκε από ορμητικά νερά το Ι.Χ. του!

Από θαύμα σώθηκε ηλικιωμένος άνδρας στην Κομοτηνή το αυτοκίνητο του οποίου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερού του ποταμού Λίσσου, με τον ίδιο να εγκλωβίζεται μέσα σε αυτό!


Λίγο με τις 9.30 το πρωί του Σαββάτου η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής ειδοποιήθηκε για τη διάσωση ατόμου από ιρλανδική διάβαση, ένα τσιμεντένιο τμήμα του δρόμου δηλαδή που διασχίζει χείμαρρο, του ποταμού Λίσου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στον Ίμερο.

Τα ορμητικά νερά του ποταμού είχαν παρασύρει Ι.Χ αυτοκίνητο μέσα στο οποίο είχε εγκλωβιστεί ένας ηλικιωμένος άνδρας ενώ άμεσα στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από την Π.Υ Κομοτηνής με την συνδρομή και της 4ης Ε.Μ.Α.Κ. με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και μία βάρκα και συνολικά δέκα άντρες.

Μετά από προσπάθειες που κατέλαβαν οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν με σκοινιά από το αυτοκίνητό του και να τον μεταφέρουν σε Πυροσβεστικό όχημα το οποίο είχε προσεγγίσει το Ι.Χ, τον Γ.Γ. κάτοικο Νέου Σιδηροχωρίου, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του και δεν είχε εμφανή σημάδια τραυματισμού.


Με το Πυροσβεστικό όχημα μεταφέρθηκε στην όχθη του ποταμού από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Η όλη επιχείρηση διήρκησε από ώρα 10:00 έως και 12:05.

www.thrakitoday.com