19 Μαΐ 2014

Συνέντευξη Τύπου Παύλου Ζαχαριάδη για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Η Δράμα δε γυρίζει πίσω»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς απευθύνουν σε όλους τους Δραμινούς, ο δήμαρχός μας, Κυριάκος Χαρακίδης και τα μέλη της παράταξης «Πόλη + Ζωή», για το μεγάλο ποσοστό της τάξης του 41% που εμπιστεύτηκε την ψήφο του στην παράταξή μας.


Η στήριξη αυτή, είναι η απόδειξη ότι αναγνωρίστηκε το έργο της παράταξης αυτά τα 3,5 χρόνια που διοικεί το δήμο της Δράμας και η ηθική επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών του Κυριάκου Χαρακίδη και των συνεργατών του, να αλλάξουν τη Δράμα.

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ο δημοτικός σύμβουλος, Παύλος Ζαχαριάδης, δήλωσε ότι την πρώτη Κυριακή οι ψηφοφόροι επιλέγουν συνδυασμούς και κυρίως τους συμβούλους που θα στελεχώσουν το δημοτικό και τα τοπικά συμβούλια, με αποτέλεσμα η επιλογή αυτή να εμπεριέχει και συναισθηματικά κριτήρια. Τη δεύτερη Κυριακή όμως, ένα είναι το διακύβευμα των εκλογών: Οι Δραμινοί καλούνται να επιλέξουν και να αποφασίσουν για το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή, που θα τους εκπροσωπήσει για την επόμενη 5ετία. Γι’ αυτό και κάλεσε τους Δραμινούς να συμμετέχουν σ’ αυτήν τη διαδικασία, που θα κρίνει το μέλλον τους για τα επόμενα 5 χρόνια.

Ο κ. Ζαχαριάδης ξεκαθάρισε ότι από την πρώτη ημέρα σύστασης της παράταξης «Πόλη + Ζωή», τα μέλη της κάνουν έναν έντιμο πολιτικό αγώνα, με πολιτικά επιχειρήματα. Ουδέποτε μπήκαν στη λογική των προσωπικών αντιπαραθέσεων και της λάσπης, σε αντίθεση με κάποιους συνυποψηφίους τους και κυρίως με τον κ. Μαμσάκο, που διεκδικεί επίσης τη διοίκηση του δήμου της Δράμας. Μοναδικό όπλο της παράταξης «Πόλη + Ζωή», είναι η απόδειξη των όσων πέτυχε, γιατί πέτυχε πολλά και με τη στήριξη των Δραμινών μπορεί να πετύχει περισσότερα. Γιατί η Δράμα δε γυρίζει στο παρελθόν και τη νέα σελίδα που άνοιξε με τον Κυριάκο Χαρακίδη και τους άξιους συνεργάτες του, πρέπει να την ολοκληρώσει.


Γραφείο Τύπου
Τηλ.  2521055887
Φαξ: 2521048188
e-mail: info@poli-zoi.gr
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.poli-zoi.gr

Διεύθυνση: Π. Κάβδα 4