8 Μαΐ 2014

Ομιλία Κυριάκου Χαρακίδη στον Μυλοπόταμο: «Στο επίκεντρο οι κοινότητες και οι οικισμοί»

Στην πλατεία της κοινότητάς τους, υποδέχτηκαν οι κάτοικοι του Μυλοποτάμου, τον επικεφαλής της παράταξης «Πόλη + Ζωή», δήμαρχο Δράμας, Κυριάκο Χαρακίδη.


Ο σημερινός και αυριανός δήμαρχος της πόλης μας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν στην κοινότητα του Μυλοποτάμου. Σημαντικά έργα που ήδη απολαμβάνουν οι κάτοικοι και τα οποία υλοποιήθηκαν στο εξαιρετικά σύντομο διάστημα των μόλις 3,5 χρόνων.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων, στη σύνδεση της κοινότητας με το βιολογικό καθαρισμό, στην κατασκευή φρεατίων όμβριων υδάτων, στην επέκταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, την κατασκευή στεγάστρου στη στάση λεωφορείων, αλλά και στα έργα οδοποιίας -τόσο εντός του χωριού, όσο και σε αγροτικούς δρόμους.

Όπως είπε ο επικεφαλής της παράταξης «Πόλη + Ζωή», «τα καλύτερα έρχονται» και μέσα στα επόμενα χρόνια θα τα δούμε ολοκληρωμένα, αφού πολλά από αυτά έχουν ήδη δρομολογηθεί. Ξεδιπλώνοντας το πρόγραμμα της επόμενης 5ετίας ο κ. Χαρακίδης, αναφέρθηκε στη δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο δημοτικό σχολείο, στη σηματοδότηση και διαγράμμιση των οδών προκειμένου να είναι ασφαλής η κίνηση των οχημάτων, καθώς και στην επέκταση του οικισμού πάνω από το στάδιο και νοτιοανατολικά. Επίσης, δεσμεύτηκε ότι θα αξιοποιηθεί η κοίτη του ποταμού, θα αναδιαμορφωθεί η κεντρική πλατεία με τη δημιουργία σιντριβανιού, αλλά θα ανακατασκευαστεί τόσο το δημοτικό γήπεδο μπάσκετ, όσο και οι παιδικές χαρές.

Ο Κυριάκος Χαρακίδης κατέστησε για μία ακόμη φορά σαφές ότι στο επίκεντρο της πολιτικής της παράταξης «Πόλη + Ζωή», βρίσκονται οι κοινότητες και οι οικισμοί. Γι’ αυτό και η παρούσα δημοτική αρχή επιλέγει να αναπλάθει κάθε γωνιά του δήμου και να αναβαθμίζει όλες τις υπάρχουσες υποδομές.
  
  
Γραφείο Τύπου
Τηλ.  2521055887
Φαξ: 2521048188
e-mail: info@poli-zoi.gr
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.poli-zoi.gr
Διεύθυνση: Π. Κάβδα 4