3 Μαΐ 2014

«Παρουσία εκατοντάδων Δραμινών, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Πόλη + Ζωή”»

Εκατοντάδες Δραμινοί κατέκλυσαν χθες την οδό Περικλέους Κάβδα, δίνοντας δυναμικό παρών στην τελετή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Πόλη + Ζωή». Του εκλογικού κέντρου που άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του για να υποδέχεται τους Δραμινούς πολίτες, όπως άλλωστε είναι η φιλοσοφία της συγκεκριμένης παράταξης τα 3,5 χρόνια που διοικεί το δήμο της Δράμας: 


Ανοιχτές πόρτες του δήμου, ανοιχτές πόρτες του δημαρχείου, των δημοτικών υπηρεσιών, του γραφείου του δημάρχου, για όλους τους δημότες. 

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Δράμας, Κυριάκος Χαρακίδης, καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, αλλά κυρίως για τη δύναμη που έδωσε και θα ξαναδώσει σ’ αυτόν και τους συνεργάτες του, για να συνεχίσει να διεκδικεί δυναμικά, τα όσα αξίζει ο δήμος και οι δημότες.



Ο Κυριάκος Χαρακίδης, αναφέρθηκε στα όσα πέτυχε ήδη η παράταξη προς όφελος του δήμου της Δράμας, με διεκδικήσεις, αγώνα, σκληρή δουλειά, συντονισμένες προσπάθειες και ενέργειες, αλλά κυρίως με όραμα, στρατηγική και στόχους. Κι αυτά ήταν η έγκριση, η χρηματοδότηση και κατ’ επέκταση η υλοποίηση έργων ύψους 73 εκατομμυρίων ευρώ για το δήμο της Δράμας, ποσό αστρονομικό, αν αναλογιστεί κανείς την παρούσα οικονομική συγκυρία. Παράλληλα όμως, απέδειξε ότι μπορεί και υποστηρίζει ουσιαστικά και τις κοινωνικές ανάγκες των Δραμινών πολιτών. 



Στη συνέχεια παρουσίασε το σύνολο των υποψηφίων συμβούλων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό της παράταξης «Πόλη + Ζωή», τους 124 επιλεγμένους συνδημότες του, τους οποίους εμπιστεύεται για να αποτελέσουν τους συνεργάτες του και στην επόμενη θητεία του ως δήμαρχος Δράμας.

Από την πλευρά του ο κόσμος, με την πολυάριθμη παρουσία και τη στάση του, έστειλε το μήνυμα της νίκης και της επιτυχίας, το μήνυμα της συμπόρευσης και της συμπαράστασης στο πρόσωπο του δημάρχου. Οι Δραμινοί κατανόησαν και απέδειξαν χθες με την παρουσία και τη στάση τους ότι η Δράμα έχει και θα έχει δήμαρχο: τον Κυριάκο Χαρακίδη.



Γραφείο Τύπου
Τηλ.  2521055887
Φαξ: 2521048188
e-mail: info@poli-zoi.gr
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.poli-zoi.gr

Διεύθυνση: Π. Κάβδα 4