26 Μαΐ 2014

Πόλη + Ζωή: «Παραμείναμε στις καρδιές του 50% των Δραμινών»

Τους Δραμινούς πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Πόλη + Ζωή», χαιρέτησε ο δήμαρχος Δράμας, Κυριάκος Χαρακίδης, το βράδυ της Κυριακής και τους ενημέρωσε για το εκλογικό αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών στο δήμο μας, που για λίγες ψήφους, δε δίνει εντολή στη νυν δημοτική αρχή ν’ ανανεώσει τη θητεία της.


«Φίλοι μου γεια σας. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για μένα και για σας, αλλά πρέπει να έχουμε όλοι στο νου μας ότι η πορεία που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια αυτή η παράταξη, ήταν πραγματικά ανεξάρτητη και πραγματικά ακηδεμόνευτη. 

Ξεκινήσαμε τότε, θυμάστε τα ποσοστά που πήραμε και είδατε πού φτάσαμε. Σήμερα λοιπόν, παραμένουμε στις καρδιές του 50% των Δραμινών, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξή τους. Και δεν είμαστε άδικα στις καρδιές των Δραμινών.

Γιατί σ’ αυτά τα 3 χρόνια, αποδείξαμε σ’ αυτούς τους ανθρώπους που πιστεύουν πραγματικά στο μέλλον της Δράμας και αγαπούν αυτήν την πόλη, ότι η Δράμα όντως μπορούσε ν’ αλλάξει, αν κάποιοι θέλανε να δουλέψουνε. Εμείς κάναμε μια πολύ σοβαρή δουλειά. Δεν κοιτάξαμε το φαίνεσθαι, αλλά κοιτάξαμε την ουσία. Υλοποιούνται όλα αυτά τα έργα τα οποία έχουμε ξεκινήσει και θα ολοκληρώνονται για τα επόμενα δύο χρόνια.

Εύχομαι και η επόμενη δημοτική αρχή να μπορεί να συνεχίσει το έργο αυτό, να μπορεί να παράγει έργο, να δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τον τόπο μας. Εμείς θέλουμε να σας πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, γιατί όντως σταθήκατε δίπλα σ’ αυτήν την δημοτική αρχή όλοι εσείς που θέλατε να δείτε τη Δράμα μπροστά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλους αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους σήμερα και ιδιαίτερα σ’ αυτό το 50% που παρέμεινε κοντά μας. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να συνεχίσουμε αυτήν την αναπτυξιακή πορεία που χαράξαμε για το δήμο μας. Να είστε καλά και καλούς αγώνες να ‘χουμε!»



Γραφείο Τύπου
Τηλ.  2521055887
Φαξ: 2521048188
e-mail: info@poli-zoi.gr
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.poli-zoi.gr

Διεύθυνση: Π. Κάβδα 4