30 Απρ 2014

Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της παράταξης “Πόλη + Ζωή”

Τις πόρτες του εκλογικού της κέντρου, ανοίγει και επίσημα το βράδυ της Παρασκευής 2 Μαΐου, η παράταξη «Πόλη + Ζωή».


Ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης, Φώτης Νικολαΐδης, απηύθυνε κάλεσμα στους Δραμινούς πολίτες, να επισκεφτούν το φιλόξενο χώρο του εκλογικού κέντρου και μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό, να γνωρίσουν το έργο που έκανε η παράταξη τα 3,5 χρόνια που διοικεί το δήμο της Δράμας, αλλά και να  ενημερωθούν για το πρόγραμμα της επόμενης 5ετίας. 

Επίσης, όπως επεσήμανε, οι ψηφοφόροι, οι φίλοι της παράταξης, αλλά και οι επισκέπτες, μπορούν να γνωρίσουν τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και να συνομιλήσουν απ’ ευθείας μαζί τους.

Το εκλογικό κέντρο «Πόλη + Ζωή», αποτελεί επίσης το στρατηγείο της παράταξης, καθώς όλο το επιτελείο της εργάζεται εκεί, προκειμένου να οργανώσει ό,τι ακριβώς χρειάζεται για μια αξιοπρεπή προεκλογική εκστρατεία.

Ένας χώρος, που αν και είναι απλός και λιτός, αντικατοπτρίζει το καλό γούστο. Η πρόσβαση στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο είναι πανεύκολη, καθώς βρίσκεται σ’ ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, στην οδό Περικλέους Κάβδα 4 (δίπλα στο café 1900). Τα εγκαίνιά του, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Μαΐου, στις 20:30.

Γραφείο Τύπου
Τηλ.  2521055887
Φαξ: 2521048188
e-mail: info@poli-zoi.gr
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.poli-zoi.gr

Διεύθυνση: Π. Κάβδα 4


1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

σε καιρό κρίσης άραγε πόσες δεκάδες ή εκατονταδες χιλιάδες ευρώ κόστισε αυτο το παλατάκι του Δημάρχου μας...καλό θα ταν να μας ενημερωνε