11 Απρ 2014

Ο ΔΡΑΜΑ 1986 προβάλλει την πόλη

Η ομάδα παμπαίδων του   ΔΡΑΜΑ 1986 εκπροσωπεί την πόλη μας στο μεγαλύτερο Διεθνές τουρνουά handball που γίνεται στην Ευρώπη για παιδιά 13-14 χρονών. Με 20 αθλητές συμμετέχει στο τουρνουά που γίνεται 11-16 Απρίλη στην Βέροια με ομάδες από Γαλλία, Ισραήλ, Κροατία Σερβία Μαυροβούνιο, Μάλτα.


Θα είμαστε και εκεί δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά μας να ζήσουν απίστευτες αγωνιστικές εμπειρίες αλλά και προβάλλοντας την Δράμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελετή έναρξης του τουρνουά  θα διαρκέσει 3 περίπου ώρες ενώ θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις, ομιλίες, διεθνές σεμινάριο, αγώνας Βετεράνων και πολλές παράλληλες δράσεις. Το τουρνουά καλύπτει ραδιοφωνικά ο NOVA ΣΠΟΡΤ FM 94,6, οι δύο ιστοσελίδες http://www.sport-fm.gr/  και http://www.sportday.gr/ και όλα τα τοπικά κανάλια.   
Όλοι οι αγώνες σε Live Streaming!

Η Οργανωτική Επιτροπή του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» έχει ανακοινώσει  ότι όλο το Τουρνουά, από την τελετή έναρξης μέχρι και την τελετή λήξης θα μεταδοθεί σε live streaming, ώστε όλοι οι φίλοι του αθλήματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό να μπορούν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών. Την παραγωγή θα αναλάβει η ιστοσελίδα http://www.sportshero.gr/ 

Ο όμιλος της ομάδας μας: 1. St. Raphael(France) 2. ΔΡΑΜΑ 1986 3, Partizan Beograd (Serbia) Φοίβος Θεσσαλονίκης
     
Η σύνθεση: (ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ) Τσαύλος, Βουλγαράκης, Κρανάς, Φραγγούλης, Χιλιώτης, Τρουμπούκης, Σαμαράς, Γιαννακόπουλος, Παγωνίδης, Πετσάνης, Παστρικός, Μελισσόπουλος, Μαλαμίδης, Κωνσταντινίδης, Στρατηγέλης, Καπάνταης, Δελιάς, Ζαμπίδης Γκαμότσος, Ακογιούννογλου.
Την αποστολή συνοδεύουν οι Παγωνίδης, Τογανίδης.


Πληροφορίες για το τουρνουά στο vrilittos.gr