9 Απρ 2014

Ενώνουμε τη Δράμα: Ολοκληρώνουμε ΠΡΩΤΟΙ των συνδυασμό μας - Στόχος μας η ΝΙΚΗ στις εκλογές τις 18ης Μαΐου

Προς την ολοκλήρωσή του βαίνει το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» του Υποψηφίου Δήμαρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου το οποίο σήμερα (09/04/2014) ανέρχεται σε ποσοστό πληρότητας της τάξεως του 92%.


Παρά το γεγονός ότι στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Δράμας εμφανίζεται ο μεγαλύτερος αριθμός συνδυασμών/υποψηφίων Δημάρχων από ποτέ, με συνέπεια την εξαιρετική δυσκολία ανεύρεσης υποψηφίων Δημοτικών Σύμβουλων που παρουσιάζουν οι άλλες Δημοτικές Παρατάξεις, η Παράταξή μας έχει ήδη πάρει το πρόκριμα της ΝΙΚΗΣ για τις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014.

Πλήρες ψηφοδέλτιο εκλογικού συνδυασμού για τις Δημοτικές εκλογές του Δήμου Δράμας σημαίνει 117 (εκατόν δέκα επτά) υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ όλες τις άλλες Παρατάξεις στον αριθμό των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που ανακοίνωσε, με ελάχιστες πλέον θέσεις να απομένουν για την ολοκλήρωση του συνδυασμού μας παρά τις πιέσεις, τα αθέμιτα μέσα και τα διάφορα θέλγητρα υπό τον τύπο των μεταχρονολογημένων «συναλλαγματικών» που έσπευσαν να προσφέρουν ορισμένοι…

Η δυναμική του Υποψηφίου Δημάρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου αποτυπώνεται και στην δυνατότητά του να καταρτίζει με χαρακτηριστική ευκολία τον συνδυασμό του, όταν οι άλλες Παρατάξεις εμφανίζουν καθημερινή δυστοκία στην ανεύρεση Υποψηφίων.

Η Παράταξη του νυν Δημάρχου Δράμας παρά το γεγονός ότι ως Δημοτική Αρχή είχε θεωρητικά το πλεονέκτημα και τα μέσα να προπορεύεται στην στελέχωση του Συνδυασμού της έρχεται δεύτερη και καταϊδρωμένη.

Αυτό και μόνο, μαρτυρά πολλά και κυρίως την αντικειμενική αδυναμία της νυν Δημοτικής Αρχής να εμφανίσει έγκαιρα τους Υποψηφίους της.

Η απάντηση στο διακύβευμα των εκλογών της 18ης Μαΐου πλέον είναι μία:
ΝΙΚΗ της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμας» με Δήμαρχο όλων των Δραμινών τον Χριστόδουλο Μαμσάκο.



Από το Γραφείο Τύπου