4 Μαρ 2014

Συνεργασία Μαργαρίτη Θωμά με Δόξα Δράμας

Το κάλεσμα του Προέδρου της ΠΑΕ Δόξα Δράμας κ. Σταύρου Δαϊλάκη να βρεθούν δίπλα του και να τον στηρίξουν στην προσπάθεια παραμονής της ομάδος στην Β' Εθνική κατηγορία και την δημιουργία από του χρόνου μιας ισχυρής ομάδος αντάξιας του ονόματος και της ιστορίας της, αποδέχτηκε ο Δικηγόρος, τ. Δήμαρχος Δράμας και τ. Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας κ. Θωμάς Μαργαρίτης. 


•ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΣ «ΔΟΞΑ» ΔΡΑΜΑΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ.
•Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΣΘΗ.
•ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΑΙΛΑΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΙΣΘΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ «ΔΟΞΑ» Δράμας στην χθεσινή του συνεδρίαση στα γραφεία της, αποφάσισε ομόφωνα να αναθέσει την νομική υποστήριξη του Συλλόγου, στον κ. Θωμά Μαργαρίτη.

Έτσι, τα καθήκοντα του άμισθου Νομικού Συμβούλου του Ερασιτέχνη, ανέλαβε από σήμερα ο Δικηγόρος και τ. Δήμαρχος Δράμας.


Επίσης με απόφαση του Προέδρου της ΠΑΕ «ΔΟΞΑ» Δράμας κ. Σταύρου Δαϊλάκη, ο κ. Θωμάς Μαργαρίτης, αναλαμβάνει και το ρόλο του άμισθου ειδικού επιστημονικού συνεργάτη – συμβούλου του Προέδρου της ΠΑΕ «ΔΟΞΑ» Δράμας, θέση την οποία ο κ. Θωμάς Μαργαρίτης αποδέχθηκε ευχαρίστως.

Η «συμφωνία» τους επικυρώθηκε με έξοδο στο Café enjo ιδιοκτησίας του κ. Γρηγόρη Τσεπίδη, μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ «ΔΟΞΑ» Δράμας, από όπου και οι σχετικές φωτογραφίες.

Στη 1η φωτογραφία στο καφέ Enjo διακρίνονται οι: Απόστολος Δαιλάκης - Πολιτικός Μηχανικός, Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΓΣ Δόξα Δράμας, Μιλτιάδης Τζίμος Ιατρός Ωτορινολαρυγγολόγος, Αντιπρόεδρος ΓΣ Δόξα Δράμας, Γρηγόρης Τσεπίδης - Ιδιοκτήτης του καφέ Enjo, Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Σταύρος Δαιλάκης - Πρόεδρος της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Θόδωρος Παπασταφίδας - Ιατρός, Πρώην Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΓΣ Δόξα Δράμας και ο Δικηγόρος και Πρώην Δήμαρχος Δράμας Θωμάς Μαργαρίτης.


Στη 2η φωτογραφία στο καφέ Enjo διακρίνονται οι: Σταύρος Δαιλάκης - Πρόεδρος της ΠΑΕ Δόξα Δράμας με τον Ειδικό Συνεργάτη και Σύμβουλό του πλέον Θωμά Μαργαρίτη - τ. Δήμαρχο Δράμας.