19 Μαρ 2014

Ενώνουμε τη Δράμα: Ανακοίνωση των Υποψηφίων Συμβούλων της Κοινότητας Μακρυπλαγίου

Τους 2 Υποψηφίους Συμβούλους της Τοπικής Κοινότητας Μακρυπλαγίου ανακοίνωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος.


Το πλήρες ψηφοδέλτιο της Τοπικής Κοινότητας Μακρυπλαγίου , παρουσίασε την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας και Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος τόνισε:

«Η Τοπική Κοινότητα Μακρυπλαγίου είναι από τις απομακρυσμένες Κοινότητες του Δήμου Δράμας, οι κάτοικοι εκεί στην πλειοψηφία τους χρειάζονται μόνο ποιότητα στη ζωή τους και στην καθημερινότητά τους, νοιάζονται για την ισόρροπη ανάπτυξη του χωριού τους, για πράγματα αυτονόητα στην εποχή μας, που όμως η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν τους προσφέρει και τους αγνοεί».

Η διάθεση, η εμπειρία, η νιότη και η αγάπη τους για το χωριό, είναι ο γνώμονας για τη συμμετοχή τους στα κοινά.

Ο λόγος της συμμετοχής τους με την Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» είναι ότι η παράταξή μας είναι η μόνη Δημοτική Παράταξη που μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, ενδιαφέρθηκαν πραγματικά για τα προβλήματα της κοινότητας και μάλιστα πολλές φορές και μακριά από συμφέροντα, κάμερες, και επικοινωνιακά τρικ.

Στο Τοπικό Συμβούλιο του Μακρυπλαγίου, Υποψήφιοι με την Παράταξή μας είναι οι:

1. Νικόλαος Κομάτογλου
Συνταξιούχος

2. Θεόδωρος Κοσέρης
Κτηνοτρόφος


Από το Γραφείο Τύπου