11 Σεπ 2013

Δεκάδες σχολικά είδη διανεμήθηκαν από το Δήμο Δράμας σε περίπου 110 άπορες οικογένειες

Σε δωρεάν διανομή δεκάδων σχολικών ειδών σε μαθητές και μαθήτριες, διαφόρων τάξεων του σχολείου, που προέρχονται  από 110 άπορες οικογένειες της Δράμας, προχώρησε το πρωί της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου ο Δήμος της Δράμας.


Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και η επιλογή των παιδιών έγινε με αντικειμενικά κριτήρια και με απόλυτη διαφάνεια από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας. Τα σχολικά είδη παραδόθηκαν  στα παιδιά και τους γονείς τους με κάθε διακριτικότητα.

Η Δημοτική Αρχή  με αυτή αλλά και με πολλές άλλες ενέργειες  αποδεικνύει ότι και φέτος είναι δίπλα στις οικογένειες των συνδημοτών μας που αδυνατούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα σχολικά  είδη για τη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σε δήλωσή του για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης υπογράμμισε: «είμαστε δίπλα στους συνδημότες μας όποτε αυτοί μας χρειάζονται και καθημερινά αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες ώστε να ελαφρύνουμε το οικονομικό βάρος από οικογένειες που αντικειμενικά αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα.


Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας αλλά και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κυριάκο Γρηγορίου, για το τιτάνιο και σημαντικό έργο που προσφέρουν. Συγχρόνως να ζητήσω και από τους συνδημότες μας όποιος γνωρίζει κάποιον δίπλα του που αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα να το γνωστοποιήσει στην Κοινωνική Υπηρεσία.