3 Αυγ 2013

Σ.Φ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ: κ. Σάμιε ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ή ΜΕΝΕΤΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ;


«Μετά και την νέα ''παραίτηση'' βόμβα του κ. Σάμιου, νομίζουμε την τρίτη κατά σειρά του "πρώην'' προέδρου της ΔΟΞΑΣ, αλλά δυστυχώς ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ακόμα ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ, το μεγάλο αναπάντητο ερώτημα συνεχίζει να παραμένει:
 
 κ. Σάμιε ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΕΝΟΝΤΑΣ Ή ΜΕΝΕΤΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ;

Καταλαβαίνουμε το άγχος και την σύγχυση που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που χάνει χρόνο, .....


 
......αλλά κυρίως χρήμα και βλέπει οι τόσες θυσίες και προσωπικοί αγώνες που έχει δώσει για την μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο αλλά και για την ΔΟΞΑ και την πόλη μας να μην αναγνωρίζονται σχεδόν από κανέναν (εξαιρούνται μέλη του Γ.Σ και της λέσχης). Αλλά για αυτό είναι οι φίλοι. Για τις δύσκολες στιγμές. Για να προτείνουν λύσεις στον φίλο τους που τους έχει ανάγκη. Άλλωστε στην συνέντευξη που παρέθεσε στο Κούρος πριν λίγο καιρό έλεγε ότι είναι διατεθειμένος να χαρίσει την ομάδα στον Δήμαρχο ή και σε κάποιον άλλο, αρκεί να είναι κάποιος που την αγαπά, ειδάλλως θα περάσει πάνω από το πτώμα του, όπως μας έλεγε σε μια ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΡΑΓΙΚΗ, την οποία όποιος παρακολούθησε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
 
Εμείς λοιπόν του προτείνουμε να ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ επιτέλους αυτό το ζημιογόνο και ψυχοφθόρο για αυτόν ''μαγαζί'' ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ του στο αντίτιμο που τις απέκτησε.
 
Άλλωστε είναι βασική αρχή της οικονομίας, που ένας αριστούχος νομικής, ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας πιστεύουμε ότι γνωρίζει, δηλαδή όταν μια επιχείρηση δεν αποφέρει κέρδη αλλά και ταυτοχρόνως σε ''χαλάει'' ψυχικά κοιτάς να την ξεφορτωθείς!!!
Βέβαια προκύπτει το εύλογο ερώτημα σε ποιον να παραδώσει τις μετοχές;
 
Ας μας πει πρώτα ο κ. Σάμιος δημοσίως ότι όντως τις ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ και μετά εδώ πάλι είμαστε για να προτείνουμε σαν ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ και να πούμε απλά την άποψή μας.
Όλα τα αλλά λοιπόν είναι ''άλλα λόγια'' να αγαπιόμαστε.
Ραδιοφωνικούς (και όχι μόνο) μαϊντανούς που κλαψουρίζουν συνεχώς και πιπιλίζουν την ίδια καραμέλα τους βαρεθήκαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΡΕΙ Η ΔΟΞΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!!!!!!!!
 
Με τιμή Σ.Φ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ».