2 Ιουλ 2013

Αγώνες βουνού παρθένου δάσους Παρανεστίιου (VFT 2013)

Στην πανέμορφη Ανδόρα παραβρέθηκαν τα μέλη της επιτροπής αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου, Μελισσινός Στέλιος, Παπαδόπουλος Μιχάλης, Κεμεντζετζίδου Σοφία και Παπαδημητρίου Όλγα, από τις 18 - 25 Ιουνίου 2013, με σκοπό…


…τη συμμετοχή-υποστήριξη του τεχνικού διευθυντή και αθλητή Μιχάλη Παπαδόπουλου στον αγώνα ορεινού τρεξίματος Ronda Dels Cims Ultra Trail 2013, μήκους 189 χιλιομέτρων, με θετική υψομετρική διαφορά 12.200 μέτρων, αλλά και της προώθησης της διοργάνωσης.

Έντονη η ελληνική παρουσία στον αγώνα καθόσον συμμετείχαν και οι έλληνες αθλητές Κωνσταντίνου Παναγιώτης, Μπάγιος Ιωάννης και Βαραδάς Ηλίας οι οποίοι μας τιμούν σχεδόν κάθε χρόνο με την παρουσία τους στο Παρανέστι.

Όλοι τους τερμάτισαν με πολύ ικανοποιητικούς χρόνους, επί συνόλου 320 συμμετασχόντων, εκ των οποίων οι μισοί και παραπάνω εγκατέλειψαν.

Στα 10 χιλιόμετρα συμμετείχαν και οι Μπάγιος Θρασύβουλος και Κορός Μιχάλης.

Κατά την επίσκεψη τα μέλη της επιτροπής συναντήθηκαν με τους διοργανωτές, με πολλούς ξένους αθλητές και συνοδούς, πολλοί εκ των οποίων επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση του Παρανεστίου και διένειμαν διαφημιστικό υλικό προβολής του VFT.

Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.paranestivft.com.

Για την Επιτροπή Αγώνα


Υποστράτηγος ε.α. 

Μελισσινός Στέλιος