2 Ιουλ 2013

Δεύτερη σειρά εκδηλώσεων για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας στην Π.Ε. Δράμας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου στο χώρο του Διοικητηρίου η δεύτερη σειρά εκδηλώσεων για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας…


…στο πλαίσιο διασυνοριακού προγράμματος που υλοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, η οποία εκπροσωπεί την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, σε συνεργασία με το Δήμο Belitsa Βουλγαρίας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παράσταση κουκλοθεάτρου, διαγωνισμό ζωγραφικής, προσφορά υγιεινών παραδοσιακών τοπικών εδεσμάτων, διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού και συναυλία έντεχνης ελληνικής μουσικής.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος, δήλωσε: «Ολοκληρώθηκε σήμερα η δεύτερη σειρά εκδηλώσεων προβολής του προγράμματος για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας στην Ελλάδα με πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις και μεγάλη συμμετοχή των παιδιών.

Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας όλους αυτούς που βοήθησαν για να έχουμε σήμερα αυτές τις εκδηλώσεις και ιδιαίτερα το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και ιδιαίτερα την παιδική θεατρική του ομάδα, τη Μέριμνα Ποντίων Κυριών, το Πολιτιστικό Σύλλογο Σιταγρών, τους Γυναικείους Συνεταιρισμούς Κοκκινογείων και Καλού Αγρού.

Είναι πολύ ευχάριστο να συμμετέχει κανείς σε δράσεις με τόσο θετικό μήνυμα και περιεχόμενο, που στοχεύουν στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος που αναμένεται να μας απασχολεί όλο και πιο έντονα στο μέλλον: αυτό της παιδικής παχυσαρκίας».
           

            Από το Γραφείο Τύπου

της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας